30.000 TL'ye monitör, klavye, mouse dahil sistem önerisi

Baştan söyleseniz gidip 40kya kasa 10kya ekipman alacağıma Trendyol'dan bu sistemi çekerdim kalan paraya da sepette 150 kullanır döner yerdim keşke erken deseydiniz
Ben uyarımı yaptım önceden de diyordum bu dediğim üst düzey oyunculuğu kapsıyor şuanda diyorum alın bu bilgisayarı pişman olursunuz sonra alan kişi bana dua eder

@CyHan_Atalay noldu bilgin yoksa konuşma dedim ben sistem gayet kaliteli fiyat bandına gore üst düzey oyunculuğu kapsıyor
Kibirli yaşı küçük bireyimizin maalesef ki çaresizlikten gerçekleşmeyen örnekler vermesinin ve gıcık kapmasından başka yapabileceği çare yok.

Rx550 çok iyi kart bilmeden konuşma burda

Ben önerimi yaptım almazsa arkadaş pişman olur sonradan indirimde iken alsın hepsi içinde bana dua eder
Dostum Rx550 2017'de ilk çıktığında bile çok iyi bir kart değildi. Şu anda da değeri yaklaşık 600 ila 1000 TL olan bir kart. Nasıl oluyor da bu kadar övebiliyorsun? 8-10 bin liraya sistem toplasak anca o zaman iyi bir kart olurdu.

Ben uyarımı yaptım önceden de diyordum bu dediğim üst düzey oyunculuğu kapsıyor şuanda diyorum alın bu bilgisayarı pişman olursunuz sonra alan kişi bana dua eder
Zeiron duası. Tövbe tövbe. Gece gece hocam ya
Hocam bundan sonra Trendyol sistem öneriyoruz. Monitörlerinde Curved olmasına dikkat edelim.
Bir de 75hz VA, yanlız hdmı vga girişli değil çatal girişli olacak.

Ama işte benim dediğim hepsi içinde mouse klavye ekran hepsi var bu fiyat muazzam rx550 güncel AAA oyunları çok rahatlıkla oynatabilir.Rdr2 de akarsın oyuna

Zeiron duası. Tövbe tövbe. Gece gece hocam ya

Bir de 75Hz VA, yalnız HDMI VGA girişli değil çatal girişli olacak.

75 zorlama olursa 60 önerebiliriz. VGA girişini iyi hatırlattınız tebrik ediyorum. Bir de pivot gibi özellikleri barındırmasın başımız ağrır.

Ama işte benim dediğim hepsi içinde mouse klavye ekran hepsi var bu fiyat muazzam RX550 güncel AAA oyunları çok rahatlıkla oynatabilir. RDR2 de akarsın oyuna.

Yarın bu sistemi alıyorum. RDR2'de kesin akarım değil mi? Kaç FPS görürüm Ultra ayarlarda?

Bilgin yok! Cevap veremezsin! Seni cezalandırıyorum. Yüce tanrıçaya nasıl karşı gelirsin! Zeiron hazretleri, çabuk bunu zindana atın! VGA girişli olana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…