5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 8 Ocak 2024 #11 Conquerrorx dedi: Real Markt'ta şöyle bir sistemde var. Düşüncenizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı hocam. O fiyata ddr5 sistem alınır. Conquerrorx dedi: Amd ekran kartında optimizasyon sorunu var ise sınırlarını zorlamak mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sınır zorlamak derken bütçeden bahsetmiştim. Size 4070 almak koymayacaksa 4070 seçin derim ben. Conquerrorx dedi: Aslında amd, intel veya nvidia diye bir ayrım yapamıyorum. Çünkü şuan teknoloji ne vaziyette bilgim yok Genişletmek için tıkla... Pc tarafında nvidia telefondaki iphonenin karşılığı oluyor hocam. En net böyle anlatırım sanırım.
Conquerrorx dedi: Real Markt'ta şöyle bir sistemde var. Düşüncenizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı hocam. O fiyata ddr5 sistem alınır. Conquerrorx dedi: Amd ekran kartında optimizasyon sorunu var ise sınırlarını zorlamak mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sınır zorlamak derken bütçeden bahsetmiştim. Size 4070 almak koymayacaksa 4070 seçin derim ben. Conquerrorx dedi: Aslında amd, intel veya nvidia diye bir ayrım yapamıyorum. Çünkü şuan teknoloji ne vaziyette bilgim yok Genişletmek için tıkla... Pc tarafında nvidia telefondaki iphonenin karşılığı oluyor hocam. En net böyle anlatırım sanırım.
Conquerrorx Hectopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 124 9 Ocak 2024 #12 508280 dedi: Gereksiz pahalı hocam. O fiyata ddr5 sistem alınır. Sınır zorlamak derken bütçeden bahsetmiştim. Size 4070 almak koymayacaksa 4070 seçin derim ben. Pc tarafında nvidia telefondaki iphonenin karşılığı oluyor hocam. En net böyle anlatırım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tavsiyelerin için teşşekür ederim.
508280 dedi: Gereksiz pahalı hocam. O fiyata ddr5 sistem alınır. Sınır zorlamak derken bütçeden bahsetmiştim. Size 4070 almak koymayacaksa 4070 seçin derim ben. Pc tarafında nvidia telefondaki iphonenin karşılığı oluyor hocam. En net böyle anlatırım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tavsiyelerin için teşşekür ederim.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 9 Ocak 2024 #13 Conquerrorx dedi: Tavsiyelerin için teşşekür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Conquerrorx dedi: Tavsiyelerin için teşşekür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.