Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Aralık 2023 #11 Full set olduğu için bana güzel geldi fiyat açıkçası. Edit: 10.000 olduğunu yeni gördüm o ekipmanlarin, alınmaz.
Full set olduğu için bana güzel geldi fiyat açıkçası. Edit: 10.000 olduğunu yeni gördüm o ekipmanlarin, alınmaz.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 11 Aralık 2023 #12 harunbhey İstanbul dedi: Hocam, ekran kartı 8 GB günümüz için yetersiz. 10-12 GB olması lazım en az. AMD sistemlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Keremmss dedi: Full set olduğu için bana güzel geldi fiyat açıkçası. Edit: 10.000 olduğunu yeni gördüm o ekipmanlarin, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen.
harunbhey İstanbul dedi: Hocam, ekran kartı 8 GB günümüz için yetersiz. 10-12 GB olması lazım en az. AMD sistemlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Keremmss dedi: Full set olduğu için bana güzel geldi fiyat açıkçası. Edit: 10.000 olduğunu yeni gördüm o ekipmanlarin, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Aralık 2023 #13 Prokas dedi: Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen. Genişletmek için tıkla... Ben de her şey dahil 30 zannettim uygun dedim hocam, daha iyileri alınabilir.
Prokas dedi: Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen. Genişletmek için tıkla... Ben de her şey dahil 30 zannettim uygun dedim hocam, daha iyileri alınabilir.
Artizan Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #14 Prokas dedi: Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar bana da fazla geldi. Ekipmanlar hariç 30 bin TL de fazla değil mi?
Prokas dedi: Ben yetersiz olduğu şu anlık düşünmüyorum. Bence hala yeterli ama şu 5000 serisine 10-12 GB'lik F/P kart koysunlar artık. Ekipmanlar 10k'mı ben her şey dahil 30k zannediyorum. Sistem tamamen kazık tamamen. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlar bana da fazla geldi. Ekipmanlar hariç 30 bin TL de fazla değil mi?
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 11 Aralık 2023 #15 Artizan dedi: Ekipmanlar bana da fazla geldi. Ekipmanlar hariç 30 bin TL de fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok çok fazla. O sistemlerin 0 hali şu an 20-22K bandında.
Artizan dedi: Ekipmanlar bana da fazla geldi. Ekipmanlar hariç 30 bin TL de fazla değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok çok fazla. O sistemlerin 0 hali şu an 20-22K bandında.
Artizan Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #16 Keremmss dedi: Ben de her şey dahil 30 zannettim uygun dedim hocam, daha iyileri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı 3070'li sistem iyi midir? Kusura bakmayın telefondan giriyorum koyamıyorum fotoğrafı buraya. Görsel sohbetin başlarında var.
Keremmss dedi: Ben de her şey dahil 30 zannettim uygun dedim hocam, daha iyileri alınabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı 3070'li sistem iyi midir? Kusura bakmayın telefondan giriyorum koyamıyorum fotoğrafı buraya. Görsel sohbetin başlarında var.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 11 Aralık 2023 #17 Artizan dedi: Arkadaşın attığı 3070'li sistem iyi midir? Kusura bakmayın telefondan giriyorum koyamıyorum fotoğrafı buraya. Görsel sohbetin başlarında var. Genişletmek için tıkla... 4070'liden bahsediyorsan o güzel bir sistem. Şu an en kötü 4070'li sistem 35k idi. Onu alabilirsin.
Artizan dedi: Arkadaşın attığı 3070'li sistem iyi midir? Kusura bakmayın telefondan giriyorum koyamıyorum fotoğrafı buraya. Görsel sohbetin başlarında var. Genişletmek için tıkla... 4070'liden bahsediyorsan o güzel bir sistem. Şu an en kötü 4070'li sistem 35k idi. Onu alabilirsin.
Artizan Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #18 Prokas dedi: 4070'liden bahsediyorsan o güzel bir sistem. Şu an en kötü 4070'li sistem 35k idi. Onu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistem toplamam gerekiyor da müsait olan birisi ile özel konuşabilir miyim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
Prokas dedi: 4070'liden bahsediyorsan o güzel bir sistem. Şu an en kötü 4070'li sistem 35k idi. Onu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistem toplamam gerekiyor da müsait olan birisi ile özel konuşabilir miyim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 11 Aralık 2023 #19 Artizan dedi: Sistem toplamam gerekiyor da müsait olan birisi ile özel konuşabilir miyim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an müsait değilim. (öğrenciyim erken yatmam gerek)
Artizan dedi: Sistem toplamam gerekiyor da müsait olan birisi ile özel konuşabilir miyim yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an müsait değilim. (öğrenciyim erken yatmam gerek)
Artizan Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #20 Prokas dedi: Hocam ben şu an müsait değilim. (öğrenciyim erken yatmam gerek) Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun da konuşuruz acelesi yok ya. Yayıncı sistemi toplamam gerekiyor. Kazıklanmadan güzel bir donanım kurmak istiyorum.
Prokas dedi: Hocam ben şu an müsait değilim. (öğrenciyim erken yatmam gerek) Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun da konuşuruz acelesi yok ya. Yayıncı sistemi toplamam gerekiyor. Kazıklanmadan güzel bir donanım kurmak istiyorum.