30.000 TL'ye sistem ve monitör önerisi

Bütçe
30.000

MustafaBey05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd)
Meslek
Öğrenci
Bütçem bu kadar bu fiyata alabileceğim en iyisini almak isterim bütçem cok değil. Biraz esnetebilirim.
İşlemci olarak en azından Ryzen 5600 veya benzeri bir işlemci olsa iyi olur.
Ekran kartı olarak bu fiyata piyasada genelde 4060 var sanırım 8 GB olması önrmli değil 1080p bir monitor kullancagım için yeterlidir diye düşünüyorum. Monitor kısmında bilgim yok ama en azindan 144Hz 1ms bir monitor olsa güzel olur yardımınız için sağ olun simdiden.

Hocam çok bakmadım kendim hızlıca şöyle bir sistem topladım bir bakabilirsiniz. (Özellikle kasaya bakın içinde PSU ve fanlar var. Çok bakmadığım için BitFenix attım. Siz bir araştırın.) İçinden parçaları da değiştirebilirsiniz.

Geç döndüm kusura bakmayın şu an evde değilim telefondan bakamıyorum adam akıllı döndüğümde daha düzgüm bakıcağım sisteme fakat fiyatı güzel

Şu bilgisayara bakabilirsiniz.

Monitör konusunda ise şuna bakabilirsiniz.

1ms 144Hz IPS panel.
Çok büyük bir araştırma yapamadım siz daha iyi araştırma yaparsınız.

Monitör konusunda bilgim yok demişsiniz şu video bir fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi günler dilerim esenlikle kalın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…