30.000 TL'ye telefon önerisi

Daha fazla  
Elimde 30.000 TL gibi bir bütçe var. Uzun ömürlü ve pil açısından tatmin edici bir telefon almayı düşünüyorum. Kamerayla çok işim yok, kablosuz şarj falan da çok ilgimi çekmiyor. Kronik problemi olmayan, pili sağlam, yüksek performanslı hangi telefonu tavsiye edersiniz? POCO F6 Pro'yu düşündüm. Pili, işlemcisi falan iyi gözüküyor. Ya da başka bir telefona mı bakmak lazım?

Elimde 30.000 TL gibi bir bütçe var. Uzun ömürlü ve pil açısından tatmin edici bir telefon almayı düşünüyorum. Kamerayla çok işim yok, kablosuz şarj falan da çok ilgimi çekmiyor. Kronik problemi olmayan, pili sağlam, yüksek performanslı hangi telefonu tavsiye edersiniz? POCO F6 Pro'yu düşündüm. Pili, işlemcisi falan iyi gözüküyor. Ya da başka bir telefona mı bakmak lazım?

Ne amacla kullanacaksiniz?

Ben 30k ya uzun ömürlü telefon alsaydım bunu alırdım Android'i IPhone'a göre daha çok sevsemde iPhone daha uzun ömürlü.

Apple cihazlarına planlı eskitme uyguluyor, nasıl daha uzun ömürlü olabilir. Kesinlikle S23 alın sakın POCO'ya bulaşmayın paranızı çöpe atmayın.

İsterseniz çok rahat 24-25 bin TL'ye yurt dışı 14 Pro Max'ler bulabilirsiniz tek sıkıntı birkaç ayda (genelde bu 6-7 ay olur) bir telefon değiştirmeniz olacaktır. Eğer yurt dışı telefon alacaksanız piyasayı bilen birine sorarak alın derim.

Apple cihazlarına planlı eskitme uyguluyor, nasıl daha uzun ömürlü olabilir. Kesinlikle S23 alın sakın POCO'ya bulaşmayın paranızı çöpe atmayın.
Geçen sene aldığım Note 11S şarjı 2 gün gidiyordu şu anda tam gün zar zor gidiyor.
Dediğin Cihaz'ın fişini Apple zaten çekmek üzere 😁
5 yıl olacak neredeyse, komik komik konuşma ne olursun.
Desteği bitince kullanılamaz olmuyor 1-2 sene daha güvenlik güncelleştirmesi alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı