30.000 TL'ye telefon önerisi

catheae

Centipat
Daha fazla  
30.000 liraya kadar telefon bakıyorum Samsung S24FE ile Xiaomi 14T iyi gibi geldi hangisi daha iyidir? Sormak istedim. Normalde iPhone almak isterdim ama bütçem yetmiyor. Normalde Android kullanan biriyim ama kamera performansı olarak iPhone gibi bir cihaz istiyorum onun dışında bu bütçeye uygun ne alabilirim? Oyun olarak bir tek Mobile Legends oynuyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
30.000 liraya kadar telefon bakıyorum Samsung S24FE ile Xiaomi 14T iyi gibi geldi hangisi daha iyidir? Sormak istedim. Normalde iPhone almak isterdim ama bütçem yetmiyor. Normalde Android kullanan biriyim ama kamera performansı olarak iPhone gibi bir cihaz istiyorum onun dışında bu bütçeye uygun ne alabilirim? Oyun olarak bir tek Mobile Legends oynuyorum zaten.

Bencede S24 alıp geçin. S24 FE çok iyi bir cihaz.

Burdan S24FE 256 GB + 65W trio sarj aleti + Buds 3 kulaklik almasi daha iyi olur 26000 TL ye geliyor. Buds 3 stoklarda yok beklenebilir. Kisa surede yenilenecektir. Hatta 40K ya cikilabilirse Buds 3 yerine Tab S9 bile alinir 😅.

Bencede S24 alıp geçin. S24 FE çok iyi bir cihaz.

Siz kullanıyorsunuz galiba mesela Samsung'u eskiden kullandığım kadarı ile şarj sıkıntısı çekiyordum ve fotoğrafları soluk çekiyordu kamera ayarlaması yapılabiliyor mu kontrast ayarlama gibi aynı şekilde bir kere düşürsem bile ekran kırılıyordu arızalanıyordu şimdi Xiaomi Note 9 kullanıyorum pek çok kez düşürdüm bir şey olmadı ama kamerası da iyi değildi pek.

S24fe veya Honor 200 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı