Bilmiyorum yaz Rampage bana çokta kaliteli olmasada kötü olmayan bir marka gibi oluyor. Birde, bu fiyat bandında daha iyi bir mouse var mıFazla anlamıyorum ama Rampage forumda önerilmiyor ayrıca bendede o mousedan var 1 yıldan orta scroll tuşu bozuldu
MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 sisetm tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kırmızı Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KırmzıSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.trRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Tavsiyem PSU'yu değiştirmen. Attığının sistemin güç kaynağı bomba gibi. Rampage klavye mouse alınmaz.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Alınmaz hocam. Fosil sensör, dayanıksız malzeme kalitesi, scroll sorunları bitmiyor. Rampage X titan aldım yedek olarak geçen sene 3 ayda sallanmaya başladı mouse. 30.000 TL demiş bütçem ayrıca, mouseden kısıp psuyu değiştirebilir o zaman. Rampage yerine Lenovo M300S alınır mesela ama Rampage alınmaz.Adam 450 liralık mouse eklemiş siz 1400 liralık önermişsiniz. Ayrıca Rampage klavye ve mouse de gayet alınır.
Hocam attığınız sistem benimkinden bir tık kötü geldi gözüme. Birde, klavyenin görünüşü pek alışkın olduğum gibi değil farklı geldi pek sevemedimMESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 sisetm tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com DAREU EK87 v2- Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Red Switch - Beyaz
DAREU EK87 v2 Mekanik Oyun Klavyesi -2 tarafı RGB şeritli - Kırmızı Switch Arayüz: PC USB bağlantı noktasıDüzen: 87 KEY (US)Anahtar Kapağı: ABS çift enjeksiyonAnahtar: D-Switch KırmzıSürücü: HayırAnahtar Çatışması: N-Anahtar DevirmesiLED Işık: Gökkuşağı/ LED IşıkAğırlık: 936 gBoyut...shop.connectgame.com.trRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Tavsiyem psuyu değiştirmen. Attığının sistemin güç kaynağı bomba gibi. Rampage klavye mouse alınmaz.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Alınmaz hocam. Fosil sensör, dayanıksız malzeme kalitesi, scroll sorunları bitmiyor. Rampage X titan aldım yedek olarak geçen sene 3 ayda sallanmaya başladı mouse. 30.000 TL demiş bütçem ayrıca, mouseden kısıp PSU'yu değiştirebilir o zaman. Rampage yerine Lenovo M300S alınır mesela ama Rampage alınmaz.
Sizin attığınız sistemdekiyle aynı anakart kullanılıyor. Sizin attığınız psu 550w bu 650w bana kalırsa alınabilecek sistem. Gamepower, rampage gibi markalardan daha iyi pin ve switche sahip bu klavye üstelik daha dayanıklı.Hocam attığınız sistem benimkinden bir tık kötü geldi gözüme. Birde, klavyenin görünüşü pek alışkın olduğum gibi değil farklı geldi pek sevemedim
Sistem konusunda haklısınız. Klavye konusunda, kötü demedim sadece görünüşü pek içime sinmedi onu belirttim.Sizin attığınız sistemdekiyle aynı anakart kullanılıyor. Sizin attığınız psu 550w bu 650w bana kalırsa alınabilecek sistem. Gamepower, rampage gibi markalardan daha iyi pin ve switche sahip bu klavye üstelik daha dayanıklı.