30.000TL alınabilecek en iyi sistem nedir?

Anladım hocam insanlarda hazır sistem almak daha basit geliyor ve bu düşüncelerini de anlayabiliyorum hazır sistem önerisinde bulunayım. Son attığınız sistemde o parçalar için pahalı net bir bütçesi varsa arkadaşınızın yardımcı olalım.

Hocam araştırma sonucunda şu 2 sistemde karar kıldım f/p oranı piyasaya göre iyi sistemler,

Bunun ssd yi kingston nv3 1tb yapıp alabilirsiniz ha bana yeter derseniz de 500gb da kalabilir yanına da indirim dönemi bekleyip x123 alınabilir.

Bütçe az daha çıkarsa 7800xt li şu sistemi öneririm, gene ssd nv3 yapılıp alınabilir bu sistemde.

Dediğim gibi en mantıklısı teker teker satın alıp toplamak her türlü daha iyi ve daha ucuz bir sistem almış oluyorsunuz ama bunlarda tercih edilebilir.

Hocam bu ekran kartından pişman olmam değil mi bilinen bir marka almak daha iyi olmaz mı sizce de mesela MSI 4060 8 GB gibi.

Hocam bu ekran kartından pişman olmam değil mi bilinen bir marka almak daha iyi olmaz mı sizce de mesela MSI 4060 8 GB gibi.
Hocam bilinenden kastınız marka ise sapphire amd nin kendi markası yani direkt ekran kartının üreticisinden alıyor gibi düşünebilirsiniz gayet bilindik yıllardır piyasada olan güzel bir markadır. Msi a gelicek olursa ventus msi ın en giriş seviyesi kartı ve benim çok önermediğim bir kart zira attığınız sistem kompanent kalitesi olarak da kötü.
Herşeyi geçtim 4060 rx 7700xt nin yanına yaklaşamaz. rx 7700 xt nin net rakibi 4060 ti ama rtx 4070 e yakın bir peformansı var.

Hocam bu sistemler sizi üzmez diyorsanız satın alım sağlayacağım dediğiniz yükseltmeleri yapmadan alsam herhangi bir sorun olur mu? Sonradan yükseltme benim için daha iyi olacaktır.

Hocam bu sistemler sizi üzmez diyorsanız satın alım sağlayacağım dediğiniz yükseltmeleri yapmadan alsam herhangi bir sorun olur mu? Sonradan yükseltme benim için daha iyi olacaktır.
Sonradan yükseltme hazır sistem olduğu için çok mümkün değil mesela anakartta tek m2 slotu var yani bir tane aldıktan sonra 2. için çevirici felan kullanmanız gerekecek onun için alıyorsanız direkt 1tb ssd ile alın, sizi herhangi bir şekilde üzmez üzmeyeceğine ben eminim 2 arkadaşıma rx 7700 xt ryzen 5 7500f aldırdım cayır cayır oyun oynuyorlar memnunlar.

Şu sistemi ssd nv3 yapılmış şekilde tercih edin pişman olmazsınız.

Sinerji bilgisayar hakkında çok fazla kötü yorum gördüm hocam sıkıntı çıkar mı satın alım sağladınız mı önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…