Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #21 BlackOwl34 dedi: Sinerji bilgisayar hakkında çok fazla kötü yorum gördüm hocam sıkıntı çıkar mı satın alım sağladınız mı önceden. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemimi ordan aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
BlackOwl34 dedi: Sinerji bilgisayar hakkında çok fazla kötü yorum gördüm hocam sıkıntı çıkar mı satın alım sağladınız mı önceden. Genişletmek için tıkla... Kendi sistemimi ordan aldım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.
BlackOwl34 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #22 Sipariş verdim umarım sorun yaşamam.
Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #23 BlackOwl34 dedi: Sipariş verdim umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Son attığımı mı aldınız hocam.
BlackOwl34 dedi: Sipariş verdim umarım sorun yaşamam. Genişletmek için tıkla... Son attığımı mı aldınız hocam.
BlackOwl34 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #24 Kambur_Kaplumba dedi: Son attığımı mı aldınız hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şimdi alacağım herhangi bir problem yoktur umarım.
Kambur_Kaplumba dedi: Son attığımı mı aldınız hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şimdi alacağım herhangi bir problem yoktur umarım.
Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #25 BlackOwl34 dedi: Evet hocam şimdi alacağım herhangi bir problem yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama dediğim gibi fazla oyun oyuyorsanız 500gb yetmeyecektir ssd yi nv3 1tb yapmayı unutmayın. Son düzenleme: 15 Şubat 2025
BlackOwl34 dedi: Evet hocam şimdi alacağım herhangi bir problem yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama dediğim gibi fazla oyun oyuyorsanız 500gb yetmeyecektir ssd yi nv3 1tb yapmayı unutmayın.