30.000tl hazır sistem önerisi

cLaws

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

İyi günler. Hazır sistem satın almayı düşünüyorum ve araştırdığıma göre bu fiyata böyle bir sistem buldum. Maksimum bütçem 28-29bin bu sistemden daha iyi bu fiyata bir öneriniz var mı? Bu sistem güncel oyunları veya 2 sene içindeki oyunları rahat oynatır mı? DDR5 ve NVIDIA tabanlı olması benim için önemli.

İyi günler. Hazır sistem satın almayı düşünüyorum ve araştırdığıma göre bu fiyata böyle bir sistem buldum. Maksimum bütçem 28-29bin bu sistemden daha iyi bu fiyata bir öneriniz var mı? Bu sistem güncel oyunları veya 2 sene içindeki oyunları rahat oynatır mı? DDR5 ve NVIDIA tabanlı olması benim için önemli.

Corax Silver | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com ben bu sistemi kullanıyorum şu anda indirimde alabiliyorsan al derim.

4060 ile 4060 Ti arasındaki fark düşündüğüm kadar fazla değil sanırım. Şu an çoğunlukla oynadığınız oyun varsa FPS değerleri nedir?

Bu kasa da yalan oldu sistemi değiştirmişler fiyatı da 40'a çıkmış ama daha güçlü bir işlemci konulmuş FPS'e gelirsekte bir korkun olmasın oyununa göre memnun kalacağın FPS'ler alabilirsin bu sistemde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı