30.000TL ikinci el bilgisayar önerisi

Bütçe
30000

hcan34

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar mevcut 1050 Ti sistemimden daha yüksek FPS ve performans alabileceğim bir PC'ye geçmek istiyorum.
30.000TL'ye ikinci el tercihim.
1TB SSD M.2
32 GB RAM.

Forza RDR2 cyper punk gibi oyunlarda 100FPS alabileceğim bir sistem önerir misiniz?

Araştırdığım bulduklarım şunlar.

Bunun fotoğraflarını ve bilgilerini aldım pckolikten almış monitörle 25 bine.

İlk defa kendim ikinci el PC alacağım nelere dikkat etmem lazım yardımcı olur musunuz?
Kendi sattığım sistemimde bu:

2.elde daha üst seviye alabilirim diye tercih etmiştim eğer girip bakma şansınız varsa daha iyisini atabilirsiniz.

RTX 4070/RX 7800 XT'li AM5 sistemlere bakabilirsin kendi yaşadığın yer ve tercihlerine göre. Onun haricinde bana kalırsa attığım 7700 XT'li sistem 30 bin TL'ye gayet iyi, ikinci ele yönelmek de pek gerekli değil.

RTX 4070/RX 7800 XT'li AM5 sistemlere bakabilirsin kendi yaşadığın yer ve tercihlerine göre. Onun haricinde bana kalırsa attığım 7700 XT'li sistem 30 bin TL'ye gayet iyi, ikinci ele yönelmek de pek gerekli değil.
bu fiyata bulamadım malasef

İlk attığım sistemi alabilirsin o zaman. Neden ikinci ele bu kadar meraklısın onu da merak ettim. Çok şey fark etmiyor çünkü gördüğün kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…