Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 29 Ocak 2021 #1 2 yakın arkadaşım paralarını birleştirip mining rig kurma peşindeler. Her ne kadar sıcak bakmasam da öneri istiyorlar, yardımlarınızı bekliyorum. Şu an ellerinde 1 adet RX580 8 GB var, elektrik işiyle uğraşıyorum ben de. Ondan bana danıştılar. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2021
2 yakın arkadaşım paralarını birleştirip mining rig kurma peşindeler. Her ne kadar sıcak bakmasam da öneri istiyorlar, yardımlarınızı bekliyorum. Şu an ellerinde 1 adet RX580 8 GB var, elektrik işiyle uğraşıyorum ben de. Ondan bana danıştılar.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 29 Ocak 2021 #2 Bu konuda olan ekran kartlarının hepsini takibe alabilirler. Amazon'dan ucuza RTX 3000 serisi satın alma şansı 24 Ocak'ta sipariş ettiğim TUF, az önce kargoya verildi. Pazartesiye elimde olur umarım. www.technopat.net
Bu konuda olan ekran kartlarının hepsini takibe alabilirler. Amazon'dan ucuza RTX 3000 serisi satın alma şansı 24 Ocak'ta sipariş ettiğim TUF, az önce kargoya verildi. Pazartesiye elimde olur umarım. www.technopat.net
Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 kqqk13 dedi: Bu konuda olan ekran kartlarının hepsini takibe alabilirler. Amazon'dan ucuza RTX 3000 serisi satın alma şansı 24 Ocak'ta sipariş ettiğim TUF, az önce kargoya verildi. Pazartesiye elimde olur umarım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O konudaki kartlardan 3 4 tane kart alırlar en fazla. 2. El rx 580 toplasinlar.
kqqk13 dedi: Bu konuda olan ekran kartlarının hepsini takibe alabilirler. Amazon'dan ucuza RTX 3000 serisi satın alma şansı 24 Ocak'ta sipariş ettiğim TUF, az önce kargoya verildi. Pazartesiye elimde olur umarım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O konudaki kartlardan 3 4 tane kart alırlar en fazla. 2. El rx 580 toplasinlar.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 29 Ocak 2021 #4 Muiestyfa dedi: O konuda olan kartlardan 4 tane kart alırlar en fazla. Genişletmek için tıkla... Önemli olan kart sayısı değil kazım gücü. RTX 3000 serisi kartların kazım gücü fiyatına göre daha iyi.
Muiestyfa dedi: O konuda olan kartlardan 4 tane kart alırlar en fazla. Genişletmek için tıkla... Önemli olan kart sayısı değil kazım gücü. RTX 3000 serisi kartların kazım gücü fiyatına göre daha iyi.
Triloji Megapat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 652 Makaleler 4 Yer Samsun 29 Ocak 2021 #5 Hem stok olmayaşı hem de acemi olmamız nedeniyle arkadaşlarımı caydırdım bu işten teşekkürler. Konu kilit.
Hem stok olmayaşı hem de acemi olmamız nedeniyle arkadaşlarımı caydırdım bu işten teşekkürler. Konu kilit.