30.000TL sistem önerisi

Max 25 k olacak şekilde de bir sistem öneriniz olur mu bende o fiyata bakıyorum konuma etiketleyeyim isterseniz ( ikinci el de olabilir parçalar)

2. ele hakim değilim ama DDR5 benim için öncelikli gözüme iyi gelen bu var.

PSU DeepCool 600W yapılmalı.

Max 25 k olacak şekilde de bir sistem öneriniz olurmu bende o fiyata bakıyorum konuma etiketleyeyim isterseniz ( ikinci el de olabilir parçalar)

Monitör dahil 25 İ geçmeyecek şekilde olursa iyi olur hocam ona göre birşey atabilirmisiniz belki bir parçadan kısılabilir. Buna istediğim monitörü ekleyince 28 oluyor.

Bende sıfır düşünüyorum ikinci el çileli sıkıntılı ama 40 k lık sistemi 25 e toplayabiliyorsun o yönden güzel. Temiz bulamazsam parçaları sıfır alacağım

Bakacağım bir şeyler atarım bütçeyi 1K falan aşsak sıkıntı olur mu monitör dahil.

Bakacağım bir şeyler atarım bütçeyi 1K falan aşsak sıkıntı olur mu monitör dahil.
Yok sıkıntı olmaz. Ama yinede 25 İ geçmese iyi olur onu bile zorlayacağım çünkü. İşlemci ve ekran kartlarını araştırdım ama PSU, anakart, kasanın kaç w olması gerekir bunların uyumu vs pek bilgim yok o yüzden sormak istedim sistem. En fazla 25-26 TL geçmeyecek şekilde sistem atarsanız iyi olur

İşlemci 5600 yapıp PSU 600W yapılınca 20k oluyor.

Mağazada varsa bu çok uygun.

İşlemci 5600 yapılıp buna da bakılabilir.

Parça kalitesi ortalama bu var.

Son attığınızla ikinci sıradaki sistem hoşuma gitti Teşekkürler. İlki i3 13.Nesil işlemci kötü gibime geldi 5600 x daha iyidir bence

Hocam bidaha baktım da işlemciyi 5600x olarak değişmek istiyorum başta 1500 TL fark gözüküyor ama butona tıklayınca bi anda 4000 TL artıyor neden?

4060 lı olan sistemde oluyor bu @Burak Karabal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…