Hocam bir de bu kutusuz işlemci diyor ya ikinci el mi bu parçalar da sıkıntı olmaz mı, sonuçta ikinci el alacaksam daha ucuzunu da bulurum. Bir kutu neden bu kadar fiyat fark ediyor ve sıfırsa neden kutu yok. Yanında fan var mı ayrıca genelde kutusuzlarda fan da olmuyormuş.
Dediğim sistemde yanında fan geliyor stok olarak ve bu işlemciler kutusuz toplu üretim öyle tekli satılıyor yani sıfırlar bu arada stok fan 5600 için bir süre yeterli ama ileride 1000 TL'ye kule tipi soğutmaya geçin derim.
İlerde işlemciyi de değişirim muhtemelen 5600 e pek iyi bakmıyorum ama sıfır bütçe ona yetiyor napalım. O sistemi alırım o zaman mantıklı çok teşekkürler.
İleride işlemciyi de değişirim muhtemelen 5600'e pek iyi bakmıyorum ama sıfır bütçe ona yetiyor ne yapalım. O sistemi alırım o zaman mantıklı çok teşekkürler.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!