Gokhany Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba daha önce laptop kullandığım için masaüstü bilgisayar ile ilgili çok bir bilgim yok. Kasa almayı düşünüyorum 30k bandinda. Hem oyun hem de mühendislik programlarını kullanirken üzmeyecek bir oneriniz var mi?
Arkadaşlar merhaba daha önce laptop kullandığım için masaüstü bilgisayar ile ilgili çok bir bilgim yok. Kasa almayı düşünüyorum 30k bandinda. Hem oyun hem de mühendislik programlarını kullanirken üzmeyecek bir oneriniz var mi?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #2 Valla hocam kasa konusunda yardım ederler ama şuan temu'da baya büyük bir klavye ve mouse indirimi var. Bir bakın bence. Klavye: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın Mouse: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın Klavye böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Valla hocam kasa konusunda yardım ederler ama şuan temu'da baya büyük bir klavye ve mouse indirimi var. Bir bakın bence. Klavye: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın Mouse: Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın Klavye böyle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et