Merhaba, uzun aradan sonra artık kasa toplamak istiyorum. Eskisi kadar hakim değilim. Bir süre laptop kullandım. Biraz daha sistem isteyen büyük bütçeli oyunlar oynamak istiyorum artık. 30000TL'yi biraz aşabilir.
Ayrıca işlemci olarak Intel gereksiz pahalı geldi. Sizce de AMD daha mı mantıklı artık? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam kasa ve fan bulamadım çok pardon ama herhangi mAtx kasa alırsın fanlardan da 2000 rpm corsair fan alabilirsin iyi günler (parçalar uyumsuzsa özür dilerim)
Merhaba, uzun aradan sonra artık kasa toplamak istiyorum. Eskisi kadar hakim değilim. Bir süre laptop kullandım. Biraz daha sistem isteyen büyük bütçeli oyunlar oynamak istiyorum artık. 30000TL'yi biraz aşabilir.
Ayrıca işlemci olarak Intel gereksiz pahalı geldi. Sizce de AMD daha mı mantıklı artık? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımın için öncelikle teşekkür ederim. Bir de sorum olacaktı ekran kartında ben de bahsettiğiniz modeller arasında kaldım ancak internette dlss açık halde 7700xt ile farkını bulamadım. Güç olarak amd her türlü önde gözüküyor ama dlss falan eklendiğinde 4060ti mı daha mantıklı yoksa 7700xt mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani ben olsam AMD tercih ederim. Saf güç olarak çok önde. Zaten online fps oyunları falan oy oynuyorsan DLSS çok verimsiz oluyor. Online oyunlarda herkes DLSS'i kapatıyor. DLSS fps arttıyor ancak latency(gecikme) yi de arttırıyor. Ve her oyunun Dlss desteği olmayabilir. Ki DLSS açtığında fps artıyor olabilir ama böyle hafif bulanaklaştığı yerler falan oluyor. Dediğim gibi ben 7700XT tercih ederdim. Ama aralarında uçurum var mı derseniz, bence yok. Ama benim fikrimce 7700xt daha iyi bir kart