30.000TL telefon önerisi

Honored

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Bu sıralar telefonum çok eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Çıkabileceğim maksimum bütçe 30k. Bu fiyat bandında herkes S24FE öneriyor. Apple tarafında ise iPhone 13 bu fiyatta alınabilir gibi duruyor. Açıkçası şu an 2 telefon arasında kaldım. iPhone13 ve S24FE. Ben genelde oyun oynayan biri değilim, bisikletle açık alanda gezip manzara fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. Ayrıca genelde sosyal medyada takılırım yani benim için en önemli faktör sosyal medya ve kamera. Bu iki yönden sizce alınabilecek en iyi telefon nedir?

Herkese iyi sosyaller. Bu sıralar telefonum çok eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Çıkabileceğim maksimum bütçe 30k. Bu fiyat bandında herkes S24FE öneriyor. Apple tarafında ise iPhone 13 bu fiyatta alınabilir gibi duruyor. Açıkçası şu an 2 telefon arasında kaldım. iPhone13 ve S24FE. Ben genelde oyun oynayan biri değilim, bisikletle açık alanda gezip manzara fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. Ayrıca genelde sosyal medyada takılırım yani benim için en önemli faktör sosyal medya ve kamera. Bu iki yönden sizce alınabilecek en iyi telefon nedir?

İkisi arasından S24FE daha iyi olur. Ekstra olarak biraz daha kamera odaklı olarak Honor 200 Pro öneririm.

Ona da bakacağım teşekkürler.

Hocam açık söyleyeyim biraz da ios denemek istiyorum aslında. 6 yıldır samsung kullanıyorum biraz farklılık olsun diye i13 düşündüm.
Aman diyeyim iPhone 13 falan bulaşmayın çöp cihaz.

Hocam 2. el 13 Pro nasıl olur peki? Uzun süre götürecek bir cihaz olması önemli benim için.
Pro alınabilir fakat iPhone'da 2. ele güvenmek 13 gibi eski bir cihazda riskli olabilir.

Ancak şunu belirtmek isterim ki uzun süre götürmez.

Hocam neredeyse 4 yıl oldu iPhone 13 çıkalı, zaruri sayacağınız bir durum yoksa iPhone 13 alınmaz. S24 FE alın 4-5 yıl rahat kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı