S24 FE ile S24 arasındaki fark ne peki?
FE modelı ucuz F/P kalıyor S24e gore.
Şimdi baktım S24 34.000TL bütçeyi biraz aşıp S24 almak daha mı mantıklı ve biraz araştırdığımda S23 Snapdragon işlemcili geliyormuş S23 daha mı mantıklı olur?
Hocam iPhone 12 Pro kullanan bırısı olarak bence kesınlıkle iPhone almalısınız şarj konusunda bıraz uzebılır ama gercekten cok akıcı bır telefon ve kım dedıyse duz model alınmaz diye o kısı bılgısızdır cunku 15duz ıle Pro arasında kamera farkı 15 Pro Max ıle kamera ve ekran farkı var hatta tum Pro ve Pro Max'lerın farkları Pro'da kamera eklenır Pro Max de kamera ve ekran buyur aralarında performans farkı olmaz.
Hocam internetten baktığımda da 50.000TL'ye iPhone 15 almak mantıksız diyorlar özellikle ekran konusunda kötülüyorlar pişman olmak istemiyorum.
S25 al S24 yada S24FE yerine. Hem daha yeni, hemde güçlü.Şu anki telefonum S21FE, iPhone 15 almayı düşündüm fakat herkes düz iPhone alınmaz dedi içimede sinmedi o yüzden vazgeçtim. Samsung düşünüyorum tekrardan, kamerası üzmeyecek, günü rahatça çıkarabilecek bir telefon istiyorum.
Zaten mantıksız, yapay zeka olmayan çöp(Fiyatına göre çöp) bir telefona 50 bin TL vermek ne kadar mantıklı?Hocam internetten baktığımda da 50.000TL'ye iPhone 15 almak mantıksız diyorlar özellikle ekran konusunda kötülüyorlar pişman olmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.