30.000TL telefon önerisi

AEWJAB

Hectopat
Şu anki telefonum S21FE, iPhone 15 almayı düşündüm fakat herkes düz iPhone alınmaz dedi içimede sinmedi o yüzden vazgeçtim. Samsung düşünüyorum tekrardan, kamerası üzmeyecek, günü rahatça çıkarabilecek bir telefon istiyorum.

Şimdi baktım S24 34.000TL bütçeyi biraz aşıp S24 almak daha mı mantıklı ve biraz araştırdığımda S23 Snapdragon işlemcili geliyormuş S23 daha mı mantıklı olur?

Hocam iPhone 12 Pro kullanan bırısı olarak bence kesınlıkle iPhone almalısınız şarj konusunda bıraz uzebılır ama gercekten cok akıcı bır telefon ve kım dedıyse duz model alınmaz diye o kısı bılgısızdır cunku 15duz ıle Pro arasında kamera farkı 15 Pro Max ıle kamera ve ekran farkı var hatta tum Pro ve Pro Max'lerın farkları Pro'da kamera eklenır Pro Max de kamera ve ekran buyur aralarında performans farkı olmaz.

Hocam iPhone 12 Pro kullanan bırısı olarak bence kesınlıkle iPhone almalısınız şarj konusunda bıraz uzebılır ama gercekten cok akıcı bır telefon ve kım dedıyse duz model alınmaz diye o kısı bılgısızdır cunku 15duz ıle Pro arasında kamera farkı 15 Pro Max ıle kamera ve ekran farkı var hatta tum Pro ve Pro Max'lerın farkları Pro'da kamera eklenır Pro Max de kamera ve ekran buyur aralarında performans farkı olmaz.

Hocam internetten baktığımda da 50.000TL'ye iPhone 15 almak mantıksız diyorlar özellikle ekran konusunda kötülüyorlar pişman olmak istemiyorum.

Hocam internetten baktığımda da 50.000TL'ye iPhone 15 almak mantıksız diyorlar özellikle ekran konusunda kötülüyorlar pişman olmak istemiyorum.

Evet hocam 60Hz gunumuzde dusuk kalmıs olabılır ama gercekten Samsung ıle karsılastırıldıgında uzun kullanım saglayacaktır genelde benım gorusumce Android telefonlar fazla kullanıma gelmıyor zamanla yavaslamalar oluyor kı her telefonda olur ama IPhone'da o akıcılıktan anlayamazsınız dıyebılırım benım onerım kesınlıkle iPhone olur bende zaten kendı telefonumu satıp 15 alacagım ve kesınlıklede onerebılecegım bır telefon tabıkı yanlış yorum yapmıs olmayayım tabıkı hepsının kendıne ozgu bır farkları vardır ama gercekten Hz konusunda 60Hz gunuzmuzde dusuk kaldıgı maalesef kı gercek gene de o akıcılıkla sızı uzmeyecektır.

Şu anki telefonum S21FE, iPhone 15 almayı düşündüm fakat herkes düz iPhone alınmaz dedi içimede sinmedi o yüzden vazgeçtim. Samsung düşünüyorum tekrardan, kamerası üzmeyecek, günü rahatça çıkarabilecek bir telefon istiyorum.
S25 al S24 yada S24FE yerine. Hem daha yeni, hemde güçlü.

Zaten mantıksız, yapay zeka olmayan çöp(Fiyatına göre çöp) bir telefona 50 bin TL vermek ne kadar mantıklı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı