30.000TL telefon önerisi

Tersun

Picopat
Daha fazla  
Ben günlük kullanım için şarjı uzun süre gidecek bir telefon arıyorum. Oyun olarak tek Wild Rift oynuyorum. Aklımda S25FE, Honor400, Xiaomi 15t modelleri var.

Aynen bu attığım 3 model yakın fiyatlı hangisi daha iyi olur diye ondan sordum. HONOR400 Pro sadece 3 yıl güncelleme desteği sunuyormuş ondan dolayı biraz insanı düşündürüyor sıkıntı çıkar mı diye. Ancak HONOR400 Pro silikon karbon batarya kullanıyor bu bakımdan daha iyi gibi. Gene de emin olamadım. Hangisini tercih edeceğim konusunda.

Ben günlük kullanım için şarjı uzun süre gidecek bir telefon arıyorum. Oyun olarak tek Wild Rift oynuyorum. Aklımda S25FE, Honor400, Xiaomi 15t modelleri var.

Hocam Honor 400 Pro düşünebilirsiniz en iyi cihaz o gibi gözüküyor. Yoksa S25 FE tercih edebilirsiniz. Ben Samsung kalitesi ve güncelleme desteğinden dolayı Samsung tercih ederdim ama tabii ki tercih sizin.

Son düzenleme:
Honor 400 Pro, S24 FE ve Honor 400. Honor 400 kendi telefonum öneririm. Alırken Honor 400 Pro da incelenmiştim hem özellik olarak hem de elde bakıldığında bu bütçede bence en iyisi. S24 FE de zaten Samsung'un F/P telefonlarından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı