30.000TL yazılım için laptop önerisi

Bütçe
30000

yagoylmz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar programcılığı okuyorum laptop bakıyorum. Zaten 4060'lı masaüstüm var o yüzden oyuncu laptopu istemiyorum. MacBook Air M.2 modeline baktım fakat yıllardır Windows kullanıyorum. Mac gibi pil ömrü yüksek bir Windows modeli var mı?

Asus Zenbook'lara bakabilirsiniz. İş yerinde kullanıyorum. Bir Macbook olmasa da şarjı Windows bilgisayarlara göre gayet güzel gidiyor ama tabii sizin özel işiniz kapsamında şarjı ne kadar gider, bilmiyorum. Gerçek kullanım testlerini kontrol etmeniz gerekebilir. Yani birden fazla Zenbook modeli var ve hangisi sizin için %100 uyumludur onu bilemiyorum.

Aynı şekilde Huawei Matebook'lara da bakabilirsiniz.

Kanka ben laptoplardan veya masaüstü PC'lerden çok anlamam ama birkaç kez inceleme videosunu izlemiştim almayı düşünüyordum ASUS TUF serisi var benim almak istediğim ASUS TUF F15'di istersen sende izle birkaç video YouTube'dan bayağı güzele benziyor veya başka bir ASUS modeli alabilirsin.

Ağır laptop zamanında kullanmıştım. Bir süre sonra taşıması zor geliyor. M1 Air alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…