30.000TL'ye kadar amfi dahil bas gitar önerisi

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bas gitara başlamayı düşünüyorum. Hem kendim çalışarak para kazanacağım hem de ailem biraz destek olacak o yüzden bütçe olarak amfi dahil 30000 civarına çıkabilirim. Eskiden düz klasik gitar çalıyordum ama pandemiden dolayı bıraktım, şimdi ise bas gitar çalmak istediğim için klasik gitara tekrardan başlamayı ve kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Bu yüzden de 6 telli bir gitar almak istiyorum ancak başlangıç için 4 telli gitarların daha uygun olduğu söyleniyor, 6 telliyle başlamak yanlış bir karar olur mu? Marka olarak ise kriterlerim Cort, Fender, SX ve Ibanez. Önerilerinizi bekliyorum.

Ne yapmak istediğinizi anlamadım. Bass gitar mı? Gitar mı almak istiyorsunuz?
Ayrıca mesajınızdan anladığım kadarıyla bass gitar ile, gitar arasındaki farkı bilmiyorsunuz gibi geliyor.

Ne yapmak istediğinizi anlamadım. Bass gitar mı? Gitar mı almak istiyorsunuz?
Ayrıca mesajınızdan anladığım kadarıyla bass gitar ile, gitar arasındaki farkı bilmiyorsunuz gibi geliyor.
Bas gitar almayı düşünüyorum ancak bu süreçte sahip olduğum klasik gitarımı çalarak hem ilgimin azalmasını engellemek hem de el koordinasyonumu kaybetmemek istiyorum çünkü epey zamandır çalmıyorum. Aralarındaki farkları çok bilmiyorum hayatımda elime hiç bas gitar almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı