30.000TL'ye kadar hazır bilgisayar önerisi

Vakumlusucuk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendim 2 sistem beğendim. İlk sistemin işlemcisi 2.ye göre daha iyi fakat ekran kartı 2.ye kıyasla daha çok ısınıyor ve ben uzun ömürlü bir PC istiyorum. 2. si için ise ısınma problemi bu sefer işlemcide ancak ekran kartı ilkinden daha sağlam. İki sistemin kıyaslamalarına baktım aşağı yukarı aynı FPS'i alıyorlar fakat ben uzun ömürlü bir PC istediğim için hangi parçanın daha önemli olduğuna karar veremedim. Tavsiyelerinize açığım.

1)EPIC-6800 / INTEL I5-12400F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

2)Enix Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam uzun ömürlü olan RX 6800 ekran kartlı sistem çünkü RX 6800 16 GB VRAM var bu bile sizi uzun süre götürür ama RTX 4070'de 12gbvram var şu anki oyunlar ortalama 10GB VRAM kullanıyor yani ileriki yıllarda yetersiz kalacaktır 4070 ondan dolayı RX 6800 almak daha mantıklı.

3070? 4070 var sistemde.

2. sistemi öneririm. rx 6800'de 16gb'ta olsa 4070'te 12gb var bence yetecektir.

Şu anki oyunlar 10 GB kullanmıyor ortalama. Henüz hepsi 8'i geçmedi. Uzun ömürlülük konusunda söylediğiniz doğru fakat yayıncılık yapacak arkadaşlar için 4070 bu paraya kaçırılmamalı. Bir daha gelecek bir teklif değil.

Benim oynadıgım oyunların çoğu kullanıyor arkadaşta bu sistemde Roblox tarzı oyunlar oynıycagnı düşünmüyorum.

4070 sistem bir firsat, DLSS 3 inanilmaz bir teknoloji, bu da omru uzatiyor kart da zaten pek dusuk VRAM sayilmaz, guclu kart. RX 6800 ise 2K icin VRAM'i, gucu yeterli. VRAM olarak uzun omurlulukte ise RX 6800. Kullanicinin tercihine kalmis. İkisi de tercih edilebilir.

Render falan icin ve yayin icin 4070 daha iyi olabilir ayrica.

FSR 3 eger gelirse 6000 serisine o zaman daha iyi olur 6800. FSR 2 fena sayilmaz ama DLSS 3 kadar iyi degil.

Arkadaşlar yalnızca 30 dakika olmuş olmasına rağmen 2. PC'ye 5K zam gelmiş bu durumda kesinlikle ilk sistemi alacağım fakat daha almama 10 gün var. Sonumuz hayrola.

Arkadaşlar yalnızca 30 dakika olmuş olmasına rağmen 2. PC'ye 5K zam gelmiş bu durumda kesinlikle ilk sistemi alacağım fakat daha almama 10 gün var. Sonumuz hayrola.

O sisteme de gelebilir zam. Gaming gen genellikle fiyat artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…