30.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi

alydex

Decapat
Bugün itibarıyla bilgisayar alma kararı aldım. 2021'den beri kullandığım ASUS TUF 1650 Ryzen 3 3100'lü 8 GB RAM 500GB SSD 1TB HDD'li sistemim artık kendini emekliye ayırdı. 30bin civarında önerilere açığım. Kafamdaki plan 4060 Ti Ryzen 5 5600 16 GB RAM'li bir sistem var. Düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el düşünüyor musun?

2.el düşünüyor musun?
2. el düşündüm fakat, mining olayları ve kim nasıl kullandı hakkında titizim. 0 almak bana daha mantıklı geliyor kafamda 2080ti sistem vardı 2. el olarak ama hem gelişen teknoloji hemde son modellere ayak uydurmak istiyorum.

İşlemci olarak Ryzen 5 7500F daha etkili olacaktır.
Ufak araştırmalar yapıyorum şuan evet bu Ryzen 5 7500f işlemci tam işimi görecektir performansı 5 5600den baya iyi, ama stok fanda ısısı baya fazla diyorlar fazladan hava soğutucu almam gerekiyor mu?

Bence 5070'i bekleyebilirsin hem o zamana kadar daha fazla birikim yaparsın.

Stok fanının yeteceğini düşünüyorum kasadaki hava akışını iyi bir şekilde sağlayabilirsen.

Bence 5070'i bekleyebilirsin hem o zamana kadar daha fazla birikim yaparsın.

Stok fanının yeteceğini düşünüyorum kasadaki hava akışını iyi bir şekilde sağlayabilirsen.
Bütçem 30 bin, o ekranı almaya bile yetmez.

Böyle bir sistem buldum, nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…