30.000TL'ye kadar tablet önerisi

Karnabahar

Centipat
Daha fazla  
Şu anda 11.sınıf öğrencisiyim 2 yıl sonra tıp okuyucam. Ailem doğum günü hediyesi olarak 20-30k fiyat aralığında tablet almak istiyor. İstediğin tableti söyle alalım hem üniversitede de kullanırsın dediler ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen iPad ama eger hiç olmaz derseniz Android'de olur.

Bence ileride almak istediğiniz ekosisteme göre karar verin az da olsa çok da olsa yararlı oluyor ben seviyorum, Apple tarafına kaymak istiyorsanız şu an iPad Air M.2 + pencil Pro önerebilirim, eğer yazın alacaksanız ve apple politikalarında herhangi bir değişiklik olmazsa air m3 ün yanında pencil pro bedava geliyor ama üniversite öğrencisi birinin üzerinden almanız gerekli, Android tarafında ise S10+ veya Magic Pad 2 önerebilirim.

Bence ileride almak istediğiniz ekosisteme göre karar verin az da olsa çok da olsa yararlı oluyor ben seviyorum, Apple tarafına kaymak istiyorsanız şu an iPad Air M.2 + pencil Pro önerebilirim, eğer yazın alacaksanız ve Apple politikalarında herhangi bir değişiklik olmazsa Air M3'ün yanında pencil Pro bedava geliyor ama üniversite öğrencisi birinin üzerinden almanız gerekli, Android tarafında ise S10+ veya Magic Pad 2 önerebilirim.

Yani normalde doğum günü hediyesi olacağı icin 1-2 hafta içinde karar vermem gerekiyordu ama eğer Apple'ın böyle bir kampanya yapma ihtimali varsa birkaç ay daha bekleyebilirim bayağı iyi olur cünkü.

Yani normalde doğum günü hediyesi olacağı icin 1-2 hafta içinde karar vermem gerekiyordu ama eğer Apple'ın böyle bir kampanya yapma ihtimali varsa birkaç ay daha bekleyebilirim bayağı iyi olur cünkü.

Günlük kullanımda M.2 ile M3 arasındaki farkı hissetmezsiniz ama çok uzun sürelerde veya performansı dibine kadar kullanacağınız işlerde evet hissedilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı