30.000TL'ye kadar yazılım için laptop önerisi

Bütçe
30000
Zaten Linus kullanmayı planladığım için ve piyasadaki kalan bilgisayarların işlemcileri M2 veya M1 Pro/Max 'tan daha güçlü olduğunu düşündüğüm için vazgeçmiştim. Siz niçin önerirsiniz?

Bu arada 30.000 TL'ye kadar dedim farkındayım fakat 20 ve 25k civarında da alternatifler önerirseniz çok makbule geçer

Zaten linus kullanmayı planladığım için ve piyasadaki kalan bilgisayarların işlemcileri M.2 veya M1 Pro/Max'tan daha güçlü olduğunu düşündüğüm için vazgeçmiştim. Siz niçin önerirsiniz?

Pil ömrü, IOS uygulama yapmayı, küçük ve ince olmasından dolayı öneririm.

Pil ömrü, IOS uygulama yapmayı, küçük ve ince olmasından dolayı öneririm.
M2 alırsam 8 ram ve 256 hafızası olanı almak zorunda olacağım ve sanırım yükseltme gibi bir şansım da olmayacak. Sizce gerçekten kompakt veya kolay kullanımlı olması buna değer mi?

M.2 alırsam 8 RAM ve 256 hafızası olanı almak zorunda olacağım ve sanırım yükseltme gibi bir şansım da olmayacak. Sizce gerçekten kompakt veya kolay kullanımlı olması buna değer mi?

Yani size bağlı ben MacBook Pro M.2 16 GB RAM'li versiyonunu aldım ve biraz pişmanım neden derseniz oyun oynama gibi bir şansınız yok ama diğer yönleri beni gayet tatmin ediyor. Siz dersiniz ki ben oyun oynayacağım arada da yazılımla uğraşacağım dersiniz bence MacBook almayın.

Yani size bağlı ben MacBook Pro M.2 16 GB RAM'li versiyonunu aldım ve biraz pişmanım neden derseniz oyun oynama gibi bir şansınız yok ama diğer yönleri beni gayet tatmin ediyor. Siz dersiniz ki ben oyun oynayacağım arada da yazılımla uğraşacağım dersiniz bence MacBook almayın.
Oyun oynamayı düşünmüyorum fakat 256 GB 'da takılı olmak veya 8 ram sıkıntı yaratır mı sizce?

Oyun oynamayı düşünmüyorum fakat 256 GB'da takılı olmak veya 8 RAM sıkıntı yaratır mı sizce?

Yaptığınız işe göre bence sıkıntı yapar, bir de öğrenci misiniz öğrenciyseniz bu siteden alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı