Zaten Linus kullanmayı planladığım için ve piyasadaki kalan bilgisayarların işlemcileri M2 veya M1 Pro/Max 'tan daha güçlü olduğunu düşündüğüm için vazgeçmiştim. Siz niçin önerirsiniz?Macbook
Zaten linus kullanmayı planladığım için ve piyasadaki kalan bilgisayarların işlemcileri M.2 veya M1 Pro/Max'tan daha güçlü olduğunu düşündüğüm için vazgeçmiştim. Siz niçin önerirsiniz?
M2 alırsam 8 ram ve 256 hafızası olanı almak zorunda olacağım ve sanırım yükseltme gibi bir şansım da olmayacak. Sizce gerçekten kompakt veya kolay kullanımlı olması buna değer mi?Pil ömrü, IOS uygulama yapmayı, küçük ve ince olmasından dolayı öneririm.
M.2 alırsam 8 RAM ve 256 hafızası olanı almak zorunda olacağım ve sanırım yükseltme gibi bir şansım da olmayacak. Sizce gerçekten kompakt veya kolay kullanımlı olması buna değer mi?
Oyun oynamayı düşünmüyorum fakat 256 GB 'da takılı olmak veya 8 ram sıkıntı yaratır mı sizce?Yani size bağlı ben MacBook Pro M.2 16 GB RAM'li versiyonunu aldım ve biraz pişmanım neden derseniz oyun oynama gibi bir şansınız yok ama diğer yönleri beni gayet tatmin ediyor. Siz dersiniz ki ben oyun oynayacağım arada da yazılımla uğraşacağım dersiniz bence MacBook almayın.
Oyun oynamayı düşünmüyorum fakat 256 GB'da takılı olmak veya 8 RAM sıkıntı yaratır mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.