30.000TL'ye MSI Thin A15 RTX 4060 alınır mı?

Ekran kartı watt değeri çok düşük olduğu için alınmaması daha iyi olur hocam. Dynamic Boost özelliği ile birlikte 35+10W gözüküyor. Daha iyi anlayabilmeniz için 140W 4050 vs 45W 4060 FPS test videosunu izleyip aradaki farkı kendiniz de görebilirsiniz.

2. el bir laptop bakabilirsiniz, zira MSI Thin, Cyborg serisi tercih edilmemeli.

O zaman geriye ASUS TUF A15 kalıyor hocam o nasıldır.

Ekran kartı watt değeri çok düşük olduğu için alınmaması daha iyi olur hocam. Dynamic Boost özelliği ile birlikte 35+10W gözüküyor. Daha iyi anlayabilmeniz için 140W 4050 vs 45W 4060 FPS test videosunu izleyip aradaki farkı kendiniz de görebilirsiniz.

Demek ekran kartı kadar watt değeri de önemliymiş ben bir şey olmaz deyip geçiyordum. :D

O zaman geriye ASUS TUF A15 kalıyor hocam o nasıldır.

Düşük bütçelerin gözdesi, o bütçelere alabileceğin kaliteli laptoplardandır. Hizmet kalitesi ve genel itibariyle hoştur. Keşke ROG STRIX seviyesine çıkabilseniz, belki çevrenizde 2. El uyguna bulabilirsiniz. Sonuç itibariyle alınabilir bir cihaz…

Demek ekran kartı kadar watt değeri de önemliymiş ben bir şey olmaz deyip geçiyordum. :D
Evet hocam ekran kartı watt değerleri oldukça önemlidir. 😀

Bütçenize göre şu laptoplara bakabilirsiniz, RTX 4050 140W değerlere sahip bu iki cihaz da: ASUS TUF A15, Acer Nitro 5
Bütçenizi arttırabilme gibi bir imkanınız varsa da şunlara bakabilirsiniz: HP Victus 16, Lenovo LOQ
Ek olarak atmış olduğum HP Victus'un paneli %62.5 sRGB olduğunu da unutmayalım, satın alırken dikkat etmeniz gereken başka bir unsur bu da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı