30.000TL'ye render ve oyun ağırlıklı sistem önerisi

Bütçe
30000TL

ItsYusaK

Kilopat
Yer
KKTC, Girne
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, mimarlık öğrencisiyim ve AutoCAD, Revit, Lumion gibi uygulamalarla çalışmaktayım. Şu anda kullandığım sistem M1 16 GB RAM'li Mac mini ve i7-9750H - GTX 1650'li laptop. Mac mini Revit uygulamasını desteklemediği için işimi görmüyor. Aynı zamanda müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum ve 50-60 kanallı ses dosyaları ile çalışıyorum. Uzun zamandır bilgisayar almadığım için piyasadan açıkçası uzak kaldım. Minimum 512 GB SSD ihtiyacım var, bunun haricinde RTX 3060 düşünüyorum ekran kartı olarak. Çoğunlukla monitöre bağlı kullanacağım için ekranının büyüklüğü çok önemli değil ancak taşınabilirlik önemli. Derslerimde de fakülteye taşıyacağım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Kullanacağım programlar:
Recit.
AutoCAD.
SketchUp.
Lumion.
Enscape.
After Effects.
Photoshop.
Premiere Pro.
Studio One 6.

Bulduğum cihaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu önerebilirim.(yalnız bu laptopun kamerası yok onun dışında mükemel.)
Asus ROG Strix G15 G513RM-HF266 Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam bir tane konu açmıştım ona sizi etiketlemiştim siz gördünüz mü?

Normalde ben de ROG onerirdim ama 12700H'nin coklu cekirdek avantaji burada epey iyi is yapar. Kalan paraya bir 16GB RAM daha ekler toplam 32GB yaparsiniz.

Hocam şuanda kullandığım laptop da Acer Nitro 5 serisi ve soğutmasından pek memnun değilim açıkçası kasa kalitesi vs. de yetersiz geliyor.

Hocam şuanda kullandığım laptop da Acer Nitro 5 serisi ve soğutmasından pek memnun değilim açıkçası kasa kalitesi vs. de yetersiz geliyor.

Nitro kasasi 2022'de yenilendi. Termal tasarimi vs. degisti komple. Onceki kasalari ben de pek onermiyorum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı