30-30k bandında PS5 Pro alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, PS5 Pro almayı planlıyorum. 4K 60Hz Vestel 50UA9600 televizyonum bulunmakta. Televizyonum oyun modu içeriyor. Sarı site ve konsol satıcılarında yaptığım araştırmalara göre 30-35k bandında PS5 Pro bulmak mümkün. Bu fiyatlarda konsol almak mantıklı mı? Genellikle FIFA ve hikayeli oyun oynamayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyatlara bulursanız kaçırılmaz bir teklif. Yurt dışından getirip satanlar oluyor yüksek ihtimalle fiyatı ondan ucuzdur.

32K ilanda gördüm. Japonya üretimiymiş. Bir problem olur mu? Garantisiz almak ne kadar mantıklı sizce?

PS4 ve 5'lerde hiç adamakıllı kronik sorun yok. Alıp çalıştırdığınızda çalışıyorsa bir sorun çıkmaz.

PS4 ve 5'lerde hiç adamakıllı kronik sorun yok. Alıp çalıştırdığınızda çalışıyorsa bir sorun çıkmaz.
Genelde Japonya üretimi satılıyor. Dönüştürücü ile kullanabilirim değil mi? İthalatçı garantili olanlar 38-40k bandında bulunabiliyor. İthalatçı garantili hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alınır hocam yurt dışı olarak o paralara. İthalatçı demek yurt dışından farksız. Onlar çok kâr koyarak satıyorlar Türkçesi. Bir sıkıntı olduğunda sözde aldığın esnaf sana garanti veriyor Trendyol vs'dekiler bu anlama geliyor da zaten sarı sitedeki esnafların da birçoğu size yardımcı olacaktır bir sıkıntı olduğunda bu da bir nevi ithalatçı garantili demek aslında. Ama siz alırken garanti yokmuş, olası problemde başınızın biraz ağrıyacağını bilerek alın. Bu ihtimal %1 belki daha az tabii ki kolay kolay sorun çıkaran cihazlar değil bu konsollar. Tavsiyem sarı site üzerinde son kullanıcı yerine 1-2k fark vererek esnaftan, büyük dükkanlardan almaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…