30-32 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
30000 - 32000

Elta

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, artık 9 senelik laptopumla 20 FPS’de oyun oynamaktan bıktım. İlk masaüstü sistemimi almak istiyorum fakat tam olarak ne alacağıma karar veremedim.
Sistemimde mutlaka RTX 5060, 32 GB RAM ve en az 500 GB depolama olmalı. İşlemci tercihim AMD ama AMD mi yoksa Intel mi daha iyi olur, emin değilim.
Ayrıca sistemime monitör de dahil olmalı; monitörün en az 180 Hz yenileme hızına sahip, ghosting yapmayan ve mümkünse 27 inç olması istiyorum.

Oynayacağım oyunlar genellikle FPS türü ve orta çağ temalı olacak. Optimizasyonu kötü olan oyunlardan bile neredeyse hiç etkilenmeyecek, güçlü ve uzun ömürlü bir sistem arıyorum.

Bütçe konusunda önerilere açığım, fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar, artık 9 senelik laptopumla 20 FPS'de oyun oynamaktan bıktım. İlk masaüstü sistemimi almak istiyorum fakat tam olarak ne alacağıma karar veremedim.
Sistemimde mutlaka RTX 5060, 32 GB RAM ve en az 500 GB depolama olmalı. İşlemci tercihim AMD ama AMD mi yoksa Intel mi daha iyi olur, emin değilim.
Ayrıca sistemime monitör de dahil olmalı; monitörün en az 180 Hz yenileme hızına sahip, ghosting yapmayan ve mümkünse 27 inç olması istiyorum.

Oynayacağım oyunlar genellikle FPS türü ve Orta Çağ temalı olacak. Optimizasyonu kötü olan oyunlardan bile neredeyse hiç etkilenmeyecek, güçlü ve uzun ömürlü bir sistem arıyorum.

Bütçe konusunda önerilere açığım, fikirlerinizi bekliyorum.

2.el düşünür isen yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı