DrxMaxi
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi, sizlerden bilgisayar önerisi almak istiyorum. Şu ana kadar hep orta seviye altı bilgisayarlar kullandım ve bu yüzden istediğim oyunları ve programları açmakta zorlandım. Bu kez, orta-üst seviye ile iyi seviye arasında bir sistem toplamak istiyorum. Aşağıda belirttiğim kriterlere uygun olarak, yer fark etmeksizin bir sistem önerisi sunabilir misiniz? Sistem olmasa bile, özellikle işlemci ve ekran kartı konusunda kesinlikle şunları tercih etmelisin şeklinde önerilerde bulunabilirsiniz.
Tercih ettiğim özellikler:
Anakart ve ekran kartı markası: Kesinlikle ASUS veya MSI olacak.
RAM: DDR5 bellek kullanılacak.
İşlemci: Mümkünse AMD olacak.
Ekran Kartı: Kesinlikle NVIDIA olacak.
Kasa: mATX olmayacak. Ayrıca, 1-2 ay sonra sıvı soğutucu eklenecek.
Maksimum 30.000 - 33.000 TL arasında olacak.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!
Başlıkta belirttiğim gibi, sizlerden bilgisayar önerisi almak istiyorum. Şu ana kadar hep orta seviye altı bilgisayarlar kullandım ve bu yüzden istediğim oyunları ve programları açmakta zorlandım. Bu kez, orta-üst seviye ile iyi seviye arasında bir sistem toplamak istiyorum. Aşağıda belirttiğim kriterlere uygun olarak, yer fark etmeksizin bir sistem önerisi sunabilir misiniz? Sistem olmasa bile, özellikle işlemci ve ekran kartı konusunda kesinlikle şunları tercih etmelisin şeklinde önerilerde bulunabilirsiniz.
Tercih ettiğim özellikler:
Anakart ve ekran kartı markası: Kesinlikle ASUS veya MSI olacak.
RAM: DDR5 bellek kullanılacak.
İşlemci: Mümkünse AMD olacak.
Ekran Kartı: Kesinlikle NVIDIA olacak.
Kasa: mATX olmayacak. Ayrıca, 1-2 ay sonra sıvı soğutucu eklenecek.
Maksimum 30.000 - 33.000 TL arasında olacak.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim!
Son düzenleme: