Hocam neden illa gaming.gen? Bazı parçalar kalitesiz olmuş. @Loyalty57137500 TL gaming.gen.tr den alıyoruz hocam nasipse.
İşlemciye ağırlık vermiş onu da mı farketmedin hocam.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Parana yazık o bütcede 4060 alınmaz.CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CHERRY-SON Powered by Galax temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 SUPER 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Fiyatı gereksiz pahalı. PS120SE ile arasındaki fiyat farkına değen bir fark yok ayrıca PS120SE daha sessiz.DeepCool AK620 dijital Amazon.com.tr
Normalde Noctua önerirdim ama fiyatları uçtu gitti. Kasanın hava akışı iyi oldu mu kule tipi soğutucular sıvı soğutmaları aratmaz.
Özelleştirme yok.Hocam toplamaya geçmeyin ama.
Şu sistemden özelleştirdiğimiz gibi alın.MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
8000₺ fazla tuttu toplamanın fiyatı.
Var hocam özelleştirme dikkatli bakın.Fiyatı gereksiz pahalı. PS120SE ile arasındaki fiyat farkına değen bir fark yok ayrıca PS120SE daha sessiz.
Arkadaşlar konu sahibi işlemciye ağırlık vermiş siz gelip 7500F'li sistemler atıyorsunuz. İsteklerini sordunuz da mı o sistemi atıyorsunuz anlamadım gitti. Belliki işi işlemciyle.
Özelleştirme yok.
İstediği gibi yapıp atar mısınız. Benim dediğim parçaları değiştirip toplama alsa daha uygun ayrıca 15k ASUS 4060'a vereceğine 14k'ya Galax 4060 Ti alıyor.Var hocam özelleştirme dikkatli bakın.
38.000₺ oluyor hocamın istediği parçalar ile.
Bu şekilde hocam.İstediği gibi yapıp atar mısınız. Benim dediğim parçaları değiştirip toplama alsa daha uygun ayrıca 15k ASUS 4060'a vereceğine 14k'ya Galax 4060 Ti alıyor.