30-34 bin TL laptop önerisi

GuzzyS

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi ilk amaç oyun ama uzun ömürlü bir şey olmasını istiyorum, kronik sorunu ısınma sorunu vs. olmasın istiyorum. yetkili servisi ilgilenen bir marka model önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yetkili servis konusunda HP nasıldır bilmiyorum.

Şaka gibi 33K olmuş çok iyi fiyat 1.5k fazlaya almıştım 2 hafta :D
Ekranı 100sRGB değilmiş sonradan öğrendik bu arada, yine de kaçırılmaz bir cihaz.

Kalite/performans ürünü. 4060-70 denk. Soğutması, paneli, kasa kalitesi çok iyi. Düşünmeye değer. Birkaç saat önce 31k idi belki yine düşer fiyatı. Uzun zamandır asgari 34-37 k arasında bu ürün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun performansı + - küçük değişiklik olabilir.
Bu ürünün Intel denk 11800 h 3070(105W) 4K OLED panel sahibim. Size önerdiğim 130W daha güçlü. Ghost of Tsushima, Mirage. Valhalla. Odysse. RDR2, God of War, Crysis 3 Far Cry 5-6. 4K Ultra - yüksek ya da asgari 2K 60 FPS oynuyorum. 3070 hala kas gücü ve genel performansta tercih edilir. 4K saydığım ve daha çeşitli (FPS oyunları hariç) Ultra-yüksek 1080 her türlü harika performans verir. Gelecek yıllarda belki orta-yüksek. Buna nazaran söylediğim gibi kasa parça panel soğutma kalitesi bence fiyatına göre rakipsiz.

Ekran karti 120w mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı