30-35 bin laptop önerisi

Bütçe
30-35 bin
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu yıl üniversiteye başlayacağım bilgisayar mühendisliği için 30-35 bin TL bandında önerebileceğiniz bilgisayar var mı? Hem oyun oynayabileceğim hem dersleri halledebileceğim laptop önerirsiniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bütçe artarsa üstteki

Artmaz ise

Lenovo Legion 5 82JY007XTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

17 inç istemez iseniz

Bütçe artarsa üstteki.

Artmaz ise.

Lenovo Legion 5 82JY007XTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

17 inç istemez iseniz.

Acer olanın soğutması iyi değil.

HP'nin kronik sorunları var diyorlar ileride sıkıntı çıkarır mı?

Ekran sallanma sorunu hikaye, plastik erkan kapağına sahip her laptop sallanıyor.
250 nit parlaklık hariç güzel bir laptop.

4050 ye 36k vereceğinize bunu alın

Bütçe artarsa üstteki.

Artmaz ise.

17 inç istemez iseniz.

İlk attığınız laptop iyiymiş belki bütçe artarsa düşüneceğim Lenovo ve Acer bilgisayarlars çok güvenmiyorum iyi midir?

4050 ye 36k vereceğinize bunu alın

Ram 16 gb ssd 1 tb olurda daha iyi olabilirdi

İlk attığınız laptop iyiymiş belki bütçe artarsa düşüneceğim Lenovo ve Acer bilgisayarlars çok güvenmiyorum iyi midir?
Legion zaten üst segment bir seri. Acer e çok öneriliyor klasik laptop sıkıntıları yaşayan kişiler dışında sorun yaşayan görmedim. Arkadaş soğutması kötü demiş. Soğutucu alırsınız en kötü :D. Kronik sıkıntısı olan bir cihaz değil.

Asus'a çıkın derim kendinizi zorlayıp bu bütçede rtx4070 harika.

Ram 16 gb ssd 1 tb olurda daha iyi olabilirdi
Sonradan yükseltilebilir ve 7k tutmaz :D. Tabi işlemci farkı da var ama aradaki farkı açıklamaya yetecek seviye değil. Zaten 36k verecek iseniz 4k da koyup 4070 almak çok daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı