30-35 bin ₺ sistem önerisi

GardiyanKurt _01

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler, 30-35k arası masaüstü oyun için hazır sistem kasa önerebilir misiniz? (ilerleyen zamanlarda geliştirebileceğim bir sistem olursa çok güzel olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bu sistemi bende düşünüyorum ama RTX 4070 Super'li F/P sistem çıkar mı? Ve aradaki fiyat farkına değer mi bilemediğim için kararsız kaldım. Bilen arkadaşlar bana da yardımcı olurlarsa sevinirim.

Sistem çıktı mı? Bilgin var mı?
8'den sonra itopya , 10'da da incehesap çıkaracak.
Vatanda şimdilik 20k beyaz sistem çıktı pc hocası beyaz sistem

INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER - Z790 D - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yani bu sistem sabahta vardı ama..
Z serisi anakart olması sanırım iyi bir şey onun dışında bilmiyorum

Son düzenleme:

Attığın sistemi bende yeni gördüm incelemeye değer bir sisteme benziyor. Başka sitelerde indirim olacak mı? Bildiğin varsa söyler misin?

Saat 10'da ince hesap gecesi var.
8'de İtopya başladı yarın akşama kadar devam edecek ama iyi bir şeyler çıkar mı bilmiyorum.
Belki 1-2 şey gelir fakat hep fiyatları yükseltip indirim yaptık diyorlar.

Saat 10'da ince hesap gecesi var.
8'de İtopya başladı yarın akşama kadar devam edecek ama iyi bir şeyler çıkar mı bilmiyorum.
Belki 1-2 şey gelir fakat hep fiyatları yükseltip indirim yaptık diyorlar.

İtopya'da baktığım kadarıyla Vatan Bilgisayar'daki daha F/P gibi geldi bana ama karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…