30-35 bin TL 2K sistem önerisi

1080p kartı. Yani şu anda öyle. Eskiden oyunlar bu kadar VRAM tüketmiyorken güçlü ve yeterliydi 2K için. Şu anda neredeyse 1080P'de 8 GB kullanıyor oyunlar zaten.

Peki sizin 24-25Bin'e 1080P'de yüksek performans alabileceğim bir sistem söyleyebilir misiniz? Ekran kartı 2.el olarak.

Bu sistemi 25´e indirmek zor.

Sistemin eksikleri.

Sistemde ekstradan işlemci soğutucusu bile yok. Stok fan belli bir yere kadar idare eder ancak yaz geldiğinde o işlemci resmen ateş atar, soğutamazsın.

2K için RTX 3070 olukça sınırda bulunan bir karttır. Minimum RTX 4070/RX6800XT öneririm.

En mantıklısı biraz daha bütçe arttırıp ortalama 30k bandına getirip. Aynı sistem ile beraber, RTX 3070 değil. RX 6800 XT almanız olacaktır.

Not: İşlemci soğutucusu için 600-700TL yeterli olur.

Hocam 30-35k civarı üstüne bütçeyi ayarlasam nasıl bir sistem çekebilirim?

Son düzenleme:
Peki sizin 24-25Bin'e 1080P'de yüksek performans alabileceğim bir sistem söyleyebilir misiniz? Ekran kartı 2.el olarak.

Hocam 30-35k civarı üstüne bütçeyi ayarlasam nasıl bir sistem çekebilirim?
Bütçe 35k civarı olursa 2k için iyi bir sistem toplarsınız hocam. O konuda ben pek iyi değilim ama konuya hakim arkadaşlar iyi sistemler önerecektir. Ama şöyle söyleyeyim eğer Amd kart düşünecekseniz ve bu para sadece kasa için kullanılacaksa zorlarsanız 7800 XT bile alırsınız bence. 2.el kısmına düşecekseniz monitörü de o paraya ayarlarsınız gibime geliyor. Değişken çok sizin durumunuzda bütçe 35k olacaksa bence tüm parçalar sıfır olsun.

Bütçe 35k civarı olursa 2K için iyi bir sistem toplarsınız hocam. O konuda ben pek iyi değilim ama konuya hakim arkadaşlar iyi sistemler önerecektir. Ama şöyle söyleyeyim eğer AMD kart düşünecekseniz ve bu para sadece kasa için kullanılacaksa zorlarsanız 7800 XT bile alırsınız bence. 2.el kısmına düşecekseniz monitörü de o paraya ayarlarsınız gibime geliyor. Değişken çok sizin durumunuzda bütçe 35k olacaksa bence tüm parçalar sıfır olsun.

Açıkçası işlemciyi güçlü seçip 2.el yorulmamış bir ekran kartı almayı düşünüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı