30-35 bin TL iPhone telefon tavsiyesi

Bütçe
30000-35000

J3Lade

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, aktif olarak iPhone 13 Pro 256 GB modelini kullanıyorum. Telefonumu satıp 30-35 bin lira civarında tekrar bir iPhone almak istiyorum. Bu bütçelerde sıfır iPhone 12 alabiliyorum fakat yenilenmiş iPhone 13 almakta aklımı irdeliyor. Fikirlerinizi almak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur? 13 Pro'dan, 12 veya 13'e geçmek çok fark ettirir mi? ( yenilenmiş telefonu Teknosa gibi yerlerden alacağım. 1 yıl garantili oluyor.) Sadece iPhone marka düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıldır 13 Pro kullanıyorum. Kasma ve donma gibi olaylara hiç rast gelmedim desem yeridir. O yüzden Android cihaz düşünmüyorum. Bir yandanda cihaza yatırdığım para değerini bir nebzede olsa korusun şeklinde düşündüğüm içinde tercihim bu yönde.

1. kullandığın telefon 13 Pro güncel şartlarda Apple'in güncel tuttulan telefonlardan biri gerek kamerası gerek özellikleri 12'den çok çok iyi.
2.hiçbir şekilde yenilenmiş bir telefon almazdım ne kadar garanti kapsamındada olsa Apple performans istiyorsan başım ağrımasın diyorsan her şeyini Apple tarafından yapılmış orijinal parçalarla kullanmalısın.

13 Pro'dan 13e bile geçilmez.

Düzenli gelirin varsa ufak bir kredi çekerek bu açığı tamamla ama konumuz telefon kullanımı ise mantıklı değil ama satıp Android amiral gemilerine geçebilirsin 20 25'e çok iyi cihazlar var.

Selamlar, aktif olarak iPhone 13 Pro 256 GB modelini kullanıyorum. Telefonumu satıp 30-35 bin lira civarında tekrar bir iPhone almak istiyorum. Bu bütçelerde sıfır iPhone 12 alabiliyorum fakat yenilenmiş iPhone 13 almakta aklımı irdeliyor. Fikirlerinizi almak istedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur? 13 Pro'dan, 12 veya 13'e geçmek çok fark ettirir mi? ( yenilenmiş telefonu Teknosa gibi yerlerden alacağım. 1 yıl garantili oluyor.) Sadece iPhone marka düşünüyorum. Yaklaşık 2 yıldır 13 Pro kullanıyorum. Kasma ve donma gibi olaylara hiç rast gelmedim desem yeridir. O yüzden Android cihaz düşünmüyorum. Bir yandanda cihaza yatırdığım para değerini bir nebzede olsa korusun şeklinde düşündüğüm içinde tercihim bu yönde.
Yenilenmiş cihaz alınmaz temiz garantili 2.el 13 mantıklı olur.

Aciliyeti olan ödemem gereken 20 bin lira civarında borcum var. Çıkış olarak görünen tek yol telefonumu satmak. Bu yüzden böyle düşünüyorum.
Hocam 30-35K'ya alacağınız iPhone eskiden kullandığınıza göre düşüş olacak. iPhone 12'yi bir kere gözden çıkarmanızı tavsiye ederim, eskidi artık. Yenilenmiş olarak 13 ise yine mantıksız çünkü herkes sorun yaşamasa da sorun yaşama ihtimaliniz sıfır telefondan daha yüksek olur ben buna inanıyorum. Eğer Android'de sorun çekmem diyorsanız alabileceğiniz en mantıklısı S23. Değer kaybı vesaire konulara girmeyeceğim fakat bu fiyatlarda iPhone almak mantıklı değil bence. 35-36K'ya düşebiliyor bazen iP13. Ya öyle ya da sıfıra yakın ikinci el alırsanız daha iyi olur en kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı