30-35 bin TL laptop önerisi

SaraCH

Hectopat
Daha fazla  

30-35k bandında laptop arıyorum. Oyun oynamayacağım, bu nedenle taşınabilirlik ve pil performansı benim için en önemli iki unsur. Bunların yanında bir de performans, malzeme kalitesi bakımından hangi laptop daha iyi olabilir. Yapacağım iş yazılım, henüz öğrenciyim. Bıraktığım linkler benim bulduklarım, sizin de fikriniz önemli.

Intel ile AMD işlemcilerin arasındaki fark nedir tam olarak? Çünkü yazılımda benim bildiğim kadarıyla hem işlemci hem de RAM önemli.

Intel işlemci günlük kullanım içindir dusuk GHz ve yuksek GHz sunar ve pil kullanımını aaz olur yazılım içinde fazla çekirdeklidir AMD işlemci ise Max GHz'ye yakın GHz verir orbegin(Intel'min 2 GHz Max 5 GHz)(AMD'min 4 GHz Max 5GHz)

Intel işlemci günlük kullanım içindir dusuk GHz ve yuksek GHz sunar ve pil kullanımını aaz olur yazılım içinde fazla çekirdeklidir AMD işlemci ise Max GHz'ye yakın GHz verir orbegin(Intel'min 2 GHz Max 5 GHz)(AMD'min 4 GHz Max 5GHz)
peki neden huawei yerine lenovoya yöneldiniz, ikisinin de özellikleri hemen hemen aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı