30-35 bin TL sistem toplama

1NightOwL1

Decapat
Daha fazla  
30 35k civarında bir bütçem var. Monitör dahil ve dahil olmadan öneri verebilirseniz. En iyi fiyat performans sistemi istiyorum. Intel AMD NVIDIA marka takıntım yok. RAM ve SSD fiyatı kırpmak için düşük tutulabilir daha sonra ekleme yaparım.

Hocam sistem bileşenleri olarak altımdaki sistem özellikleri seni karşılayabilir. Yaklaşık şu anda 29-30k civarı olması lazım bunlar.

Hocam sistem bileşenleri olarak altımdaki sistem özellikleri seni karşılayabilir. Yaklaşık şu anda 29-30k civarı olması lazım bunlar.
Şu nasıl hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250110_233138_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250110_233138_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 56
Şu nasıl hocam?
7500F ve 5600x arasında fark pek yok lakin overclock değerleri yüksek , ddr5 ve am5 soket girişli o sebeple tercih edilebilir ayrıca ham gücü de yüksek 7500F'in o sebeple F/P olarak tercih edilebilir. , onun dışında diğer parçalar hakkında pek bir bilgim yok.

Yanlış bilgi verip aklınızı çelmek istemem.

Son düzenleme:
7500F ve 5600x arasında fark pek yok lakin overclock değerleri yüksek , ddr5 ve am5 soket girişli o sebeple tercih edilebilir ayrıca ham gücü de yüksek 7500F'in o sebeple F/P olarak tercih edilebilir. , onun dışında diğer parçalar hakkında pek bir bilgim yok.

Yanlış bilgi verip aklınızı çelmek istemem.
Peki amd işlemciye amd ekran kartı daha mı mantıklı olur?

Peki amd işlemciye amd ekran kartı daha mı mantıklı olur?
O da tartışma konusu aslında , amd fiyat olarak daha cep dostuyken , nvidia farklı özellikleriyle kendini ortaya çıkarıyor. Online oyunlarda amd daha uygun fiyata gelirken , hikaye oyunlarında nvidia daha iyi bir iş ortaya çıkarır. Hem hikaye hem de oyun istiyorsan nvidia senin işini çözer gibi lakin benim gibi bir çaylaktansa profesyonel bir destek ile irtibata geçmek katbekat daha iyi olacaktır senin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı