30-35 bin TL sistem toplama

lysiicq

Femtopat
Daha fazla  
Dedigim gibi ilk defa toplayacağım ama ne yapmam gerektiğini gercekten bilmiyorum.
İstedigim sistem öyle aşırı yüksek bir şey degil yaklaşık 30-35k bütçeyle almayı düşünüyorum.
Bilgisayarda RDR2-GTA-Wuthering Waves vs. oyunlar oynayacak cok grafik takıntım yok orta grafiklerde benim icin yeterli olur.

Önerileriniz nedir?

Anakartı B650M-B kasayı Vento VG10F SSD'yi 1 TB SN5000 ve FSP soğutucuyu seçebilirsin. Bütçen çıkmazsa birinden vazgeçebilirsin kasa olmasın bu.

Benim de genel olarak bunlar gözüme çarptı anakartı ASUS B650M-R, SSD için de WD S5000 veya Kingston NV3 olarak değiştirmeyi düşündüm.
RAM ve kasa için hiçbir bilgim yok ama özellike kasaları değiştirmem lazım galiba
Soğutucu için de kendi almayı düşündüğüm sitelerde yoktu o yüzden ayrı alıp kendim takabilirim veya önerdiğiniz olursa onu eklerim diye düşündüm.

Hocam kusuruma bakmayın bu arada kendi açtığım konuda yazmaya çalıştım ama ilk defa kullandığım için buraya yazdım. Öneri amaçlı değildi kendim de arayış içerisindeyim bunlar gözüme çarptı. Ben de doğru yolu arıyotken sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…