30-35 bin TL'ye bilgisayar önerisi

İlk bilgisayarım olacağı için iki markayıda denemedim daha önce

Eğer bütçen pek fazla değilse AMD en iyisidir. AMD ekran kartlarına hala güvenmiyorsanız RTX 5060ti 16 GB alın derim, 8 GB vram artık bazı oyunlara yetersiz gelmeye başladı.
Fiyat bütçemde en fazla 5060ti 8gb sistemler çıkıyor onlar için bile 35 binin üzerine çıkmam gerekiyor

İlk bilgisayarım olacağı için iki markayı da denemedim daha önce.

Attığım sistem iyi gibi hocam yine forumdaki daha bilgili arkadaşlardan da onay gelirse alınabilir benim düşüncem.

Biraz bütçenizi aşıyor ama bu bilgisayarı bir örnek olarak atmak istedim. Hem nispeten yeni bir işlemci ve çokta güzel 16 GB VRAM'e sahip bir ekran kartı. Böyle bir şey düşünebilirsiniz.

33-34 bin bandına 7700XT'li bilgisayarlar var, 12 GB olmasından dolayı çok uzun vadede sorun yaşayabilirsiniz.

Bütçe çıkamazsanız arkadaşın attığı sistem de gayet güzel bir sistem. Sınırlı bütçe için en güzel seçim AMD ekran kartı olacaktır.

Konuya yeni katıldım. Maksimum çıkabileceğim seviye 38 bin TL. Bana önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Yukarıda arkadaşa atmıştım yeniden atıyorum.

Attığım sistem iyi gibi hocam yine forumdaki daha bilgili arkadaşlardan da onay gelirse alınabilir benim düşüncem.
650w psu yeterli olurmu yetmez diyor bir arkadasim 750 almami öneriyor
Bu bütçemi aşıyor. Uzun vadede 12 gb vram ile sorun yaşayabileceğimi söylemissiniz, nvidia ekran kartları 8 gb ram onlardamı sorun yaşatır?

Sistemi 1 ay sonra alacağım şu an bile o paraya çıkabileceğimi sanmıyorum. O zamana kadar da zamlanır zaten. Aklında başka önerisi olan var mı?

650w psu yeterli olurmu yetmez diyor bir arkadasim 750 almami öneriyor

Bu bütçemi aşıyor. Uzun vadede 12 gb vram ile sorun yaşayabileceğimi söylemissiniz, nvidia ekran kartları 8 gb ram onlardamı sorun yaşatır?
Evet, @Kasa'ün dediği gibi 8 GB VRAM bazı oyunlara yetersiz gelmeye başladı zaten.

Uzun vadede sıkıntı yaşamaktan kastım 2-3 sene değil, 4-5 sene sonrası için söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…