30-35 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30000-35000
Daha fazla  
Yok ya fazla ısınma sorunu yok hatta benim HP laptopum vardı arkadaşımdada ASUS benden çok daha az ısınıyordu ama alacaksanız 1TB almanızı tavsiye ederim.

Victus 15 ise ısınması normal. TUF sogutma kalitesi olarak geride bir seri. Lenovo LOQ serisi daha az ısıniyor genel anlamda.

Biraz daha araştırma yaptım ve Lenovo LOQ'ların anakart yanma sorunu varmış galiba, kronik sorunu olmayan, yaklaşık 4-5 yıl gidebilecek bir laptopa ihtiyacım var. Şu anda bu var aklımda sizce nasıl?

Biraz daha araştırma yaptım ve Lenovo LOQ'ların anakart yanma sorunu varmış galiba, kronik sorunu olmayan, yaklaşık 4-5 yıl gidebilecek bir laptopa ihtiyacım var. Şu anda bu var aklımda sizce nasıl?

Bu daha beter hocam. 45W ekran kartli, isinma sorunlu, leş kasalı bircok sorunu var. Sorunsuz cihaz yok şu an piyasada bu butcelerde.

Bu daha beter hocam. 45W ekran kartli, isinma sorunlu, leş kasalı bircok sorunu var. Sorunsuz cihaz yok şu an piyasada bu butcelerde.

35.000-40.000TL bütçe ile alabileceğim 4 yıl boyunca sorunsuz kullanabileceğim bir laptop yok mudur yani? Çok ağır oyunlar da oynamam ama olabildiğince fiyat performans olmasına dikkat etmeye çalışıyorum. Var mıdır başka bir öneriniz? Acer'lar nasıldır mesela? Kronik bir sorunu var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı