30 35 k bütçe var hiç PC toplamadım. Aksesuar, monitör koymadan PC önerebilir misiniz?
O paraya 4070 ti zorlanır hocam ne 3070'i.Ryzen 7 5800X ve yanına 3070 güzel kombine olur eğer alacaksan
Intel i5 13400F 3.4GHz, RTX4070TI 12GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik Şu var hocam. Anakartı iyi markadır çok bilinmese de. Güzel bir şeyler bulabilir miyim bakacağım şimdi. Ayrıca aceleniz yoksa 4070 de bekleyebilirsiniz.30 35 k bütçe var hiç PC toplamadım. Aksesuar, monitör koymadan PC önerebilir misiniz?
35 bine Ryzen 5 5600 (ondan yukarısı rahat alınabilir) ve 4070 Ti altına sakın düşme.
Intel i5 13400F 3.4GHz, RTX4070TI 12GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik şu var hocam. Anakartı iyi markadır çok bilinmese de. Güzel bir şeyler bulabilir miyim bakacağım şimdi.
Anakart yüzünden sıkıntı olur. Ve değiştirilmiyor sitede. @messinicocuguO paraya 4070 Ti zorlanır hocam ne 3070'i.
Teşekkür ederim tavsiyen için ama AMD dizmek istiyorum i5'i çıkarıp Ryzen 5 taksam sorun olmaz herhalde.
haklısın o zaman onu çıkartıyım aradanAnakart yüzünden sıkıntı olur. Ve değiştirilmiyor sitede. @messinicocugu
Hocam dediğim gibi 3070 almayın. Parçaları tek tek toplayacağım şimdi, atarım size. AMD'li toplayacağım.haklısın o zaman onu çıkartıyım aradan
Şu nasıl beyşer ben pek anlamıyorum da bir de siz baksanız.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam dediğim gibi 3070 almayın. Parçaları tek tek toplayacağım şimdi, atarım size. AMD'li toplayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.