30-35 bin TL'ye scooter önerisi

emirbesli

Femtopat
Daha fazla  
30-35k civarlarinda scooter bakiyorum ama marka olarak karar veremiyorum. Kimi RKS hepsinden iyidir kimi karburatorlu alma enjeksiyonlu al diyor. Sizce nasıl bir şey alinabilir? Surekli kullanmak icin degil oyle kapida dursun yakin mesafelere gitmek icin kullanacagim. Bilgili arkadaşlar yardimci olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
30-35k civarlarinda scooter bakiyorum ama marka olarak karar veremiyorum. Kimi RKS hepsinden iyidir kimi karburatorlu alma enjeksiyonlu al diyor. Sizce nasıl bir şey alinabilir? Surekli kullanmak icin degil oyle kapida dursun yakin mesafelere gitmek icin kullanacagim. Bilgili arkadaşlar yardimci olabilirler mi?

Ben motosiklet tamircisiyim sana şöyle diyeyim 30-35e alacağın scooter Çin'dir, Çin menşeli ürünlerde kaliteli değil gidip herhangi bir motorcuya sorabilirsin bunların enjeksiyon problemleri aşırı fazla. Enjeksiyonu değiştirmezler fazla masraf çıkar. Karbüratöre çevirirler volan, statör, algılayıcı vs. değişir sana işçilikle birlikte 10bine patlar onu geçtim bunları yaptıktan sonra onun durmadan varyatör arızalarıyla uğraşacaksın. Sana tavsiyem bütçeni birazcık yükseltip 0 bir motor almandır ha tabii gene Çin gelecek ama en azından 5-6bin km kullanıp satıp başka bir tane alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı