30-35 bin TL'ye sistem önerisi

slh34

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Kendi şahsi bilgisayarım var ancak kardeşim musallat olduğu için kardeşime de bir adet almak istiyorum. Valorant, CS, ETS 2 gibi oyunlarda yüksek ayarlarda 200-250 FPS alsa yeterlidir. İşlemci, RAM, GPU kartı öneriniz nedir? Pişman etmeyecek sistemi hazır olarak değil de kendim toplamayı tercih edeceğim. Liste şeklinde önerdiğiniz ürünleri benimle paylaşırsanız sevinirim.

Yüksek ayarlar zor fakat orta ayarlarda verebilecek bazı sistemler var.

Yüksek ayarlar zor fakat orta ayarlarda verebilecek bazı sistemler var.

Kendi bilgisayarımda 3080 Ti + Ryzen 7 5700X var 450-500 FPS arası alıyorum kardeşimede alayım işi görünsün. Bütçeyi ne kadar yükseltip 200-250 arası alabiliriz?

Kendi bilgisayarımda 3080 Ti + Ryzen 7 5700X var 450-500 FPS arası alıyorum kardeşimede alayım işi görünsün. Bütçeyi ne kadar yükseltip 200-250 arası alabiliriz?

Sizin bilgisayarınızın bütçesi kaç onun bilgisyarının bütçesi kaç ama.

Yani evet, 200-250 FPS almak için bütçenin ne olması lazım peki ortalama? Öneriniz ne olur?

Yani hocam size tavsiyem hazır sistem alıp monitör, klavye ve fare almanız.

Yani hocam size tavsiyem hazır sistem alıp monitör, klavye ve fare almanız.
Hazır sistemler genelde daha pahalı oluyor ve içerisindeki SSDler ucuz ssd oluyor. Kendim toplayıp 1-2 hafta bekleyip ciddi oranda indirim yakalayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…