30-35 bin TL'ye telefon önerisi

Eray2a

Kilopat
Daha fazla  
  • 15T
  • S24
  • S25 FE
Hangi telefon alınır, yapay zekâ yönünden Samsung daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana gore Xiaomi'ye bulasilmaz. Yazilimsal olarak sıkıntılı telefonlar. S25FE ile S24 arasindada cok bir fark yok hatta S24 kamerasi bir tik daha iyi. Ayrica her iki telefonda Exynos islemci modeli kullaniyor ve bu islemciler cok cabuk isiniyor. Kamera kullanirken veya oyun oynarken aşırı donma ve kasma yapabilir. Snapdragon olan versiyonuda Türkiye'de bulunmuyor. Ben olsam ileriye donuk almayacaksam S23+ alirdim.

Hocam bana gore Xiaomi'ye bulasilmaz. Yazilimsal olarak sıkıntılı telefonlar. S25FE ile S24 arasindada cok bir fark yok hatta S24 kamerasi bir tik daha iyi. Ayrica her iki telefonda Exynos islemci modeli kullaniyor ve bu islemciler cok cabuk isiniyor. Kamera kullanirken veya oyun oynarken aşırı donma ve kasma yapabilir. Snapdragon olan versiyonuda Türkiye'de bulunmuyor. Ben olsam ileriye donuk almayacaksam S23+ alirdim.

Çok oyun oynamıyorum.

Honor 400 Pro bu fiyatlarda en iyisi ancak listeden seçmek gerekiyorsa S25 FE.

Hocam merhaba birçok forumda gördüm sizi, kardeşime 2 haftalık bir Honor 400 Pro alacağım 29k. Bu civara ne alabilirim? PUBG Mobile oynuyor ve kamera odaklı. Anladığım güncelleme ile alakali biraz sıkıntılı ama güncel olunca ne değişiyorki. Teşekkürler

Hocam merhaba birçok forumda gördüm sizi, kardeşime 2 haftalık bir Honor 400 Pro alacağım 29k. Bu civara ne alabilirim? PUBG Mobile oynuyor ve kamera odaklı. Anladığım güncelleme ile alakali biraz sıkıntılı ama güncel olunca ne değişiyor ki. Teşekkürler

Honor 400 Pro alabilirsiniz. Güncelleme desteği sıkıntısı 3 4 senelik vadede kendini çok hissettirmeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı