30-35 TL RGB LED Nereden Alınır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2-3 metre RGB LED arıyorum, ucuz ve kaliteli. Bütçem 30-35 TL. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.

Adaptör kumanda dahil GG den o fiyatlara almıştım. Ama beğenmedim. Ledler karışarak farklı ton üretiyor. Her led aynı tonda yansa daha güzel olur.

Sağolun bakacağım hepsine ama galiba 4 TL fazla olan RGB Led'i alıcağım.

Aynı led @SalihDemir arkadaşın veridiği sitede 25 TL bu site güvenilirmidir.

4 tl fazla olananı alacağım.Kontrol Cihazı ve adaptörü yokmus. @SalihDemir arkadaşın verdiğine baska önerisi olan yokmu.

Bu tarz rgb led satan sitelerden alacağınız ledlerde renk bozukluğu, rgb kumandasında arıza meydana gelir. En yakın elektrikçiden temin etmenizi öneririm. Bu mallar oldukça kalitesiz.

Teşekkürler burda yakında bir elektrikci var metresi 65 TL diyor.

Sırf RGB Kumandası zaten 35-45 ₺ arasında. Bu siteler bu fiyata satıyor, ne kadar sağlıklı ve güvenli olabilir?
5 metresi mi 65₺ sanırım, uzun yıllar kullanmak istiyorsanız almalısınız. Elektrik işi sonuçta bu ters bir olayla karşılaşabilirsiniz.

Çok uçuk fiyatlar vermek yerine aliexpress sitesinden renk değiştiren uzun metre kumandalı LED' ler alabilirsin kendimde kullanıyorum siteyi hiç sıkıntı çıkmadı şu ana kadar.

Aliexpress'den bakman da fayda var. Ben oradan birçok ürün aldım. Mesala Türkiye'den bir sitenin incelemiş olduğu bir ürün var. Fikir edinme açısından faydalı olur. Tahmini Teslimat Zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…