30-35Bin TL arası sistem önerisi

Bütçe
30k-36k arası

AMD'nin 4070'in rakibi olarak konumlandırdığı kart 7800XT zaten. Yukarıda da belirttiğim gibi eğer arkadaşın AMD'den çekincesi varsa alternatif olarak attım.

Ayrıca benim attığım sistem daha dolu, 1TB SSD ve kule tipi soğutucuyu senin attığın sisteme opsiyonlarsak fiyat 37k oluyor.

Bahsettiğiniz şeyler daha sonra bütçe buldukça eklenebilir. AMD 4070'e rakip olarak çıkardığı kartı neredeyse 4070 Super seviyesine çıkartmış ayrıca. 4070 ile testlerinde her testte en az 10FPS fark oluyor. RT açıkken de aynı şekilde.

Konu şu an AMD'mi NVIDIA mı alınır değil ki, 3. kez yazıyorum arkadaş AMD'nin sürücü problemlerinden çekiniyorsa bu da alınabilecek bir sistem. Daha fazla uzatmaya gerek yok bence.

Şimdi hangisi daha performanslı AMD mi NVIDIA mı?

7800XT 4070'e göre biraz daha performanslı ve fazladan 4 GB VRAM'e sahip.

Ama genel olarak NVIDIA sürücü konusunda AMD'den daha sorunsuzdur, AMD'nin sürücü sorunlarını 7000 serisinde düzelttiği söyleniyor ama kesin bir şey demeyeyim. Tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…