Cael Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Bilgisayarı oyun için alsam da çok fazla render atacağımdan dolayı AMD ekran kartlı sistemler önermezseniz sevinirim.
Bilgisayarı oyun için alsam da çok fazla render atacağımdan dolayı AMD ekran kartlı sistemler önermezseniz sevinirim.
İ İnfaz Kilopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 48 31 Mart 2025 #2 Cael dedi: Bilgisayarı oyun için alsam da çok fazla render atacağımdan dolayı AMD ekran kartlı sistemler önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ekte linklerini bıraktığım ürünler senin için yeterli olacaktır. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-bravex-ryzen-7-5700-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-ghost-8gb-rtx4060ti-sistem-tavsiyesi-p-50909 MANTIS-8400F / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MANTIS-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 8400F işlemci, ASUS RTX 4060 TI OC ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr Burada 1TB SSD yükseltip 32 GB RAM çıkarsanız 36.226TL alabilirsinz.
Cael dedi: Bilgisayarı oyun için alsam da çok fazla render atacağımdan dolayı AMD ekran kartlı sistemler önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ekte linklerini bıraktığım ürünler senin için yeterli olacaktır. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-bravex-ryzen-7-5700-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-ghost-8gb-rtx4060ti-sistem-tavsiyesi-p-50909 MANTIS-8400F / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MANTIS-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 8400F işlemci, ASUS RTX 4060 TI OC ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr Burada 1TB SSD yükseltip 32 GB RAM çıkarsanız 36.226TL alabilirsinz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 Ruling Silver - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı vento seçin. @efebatiin
Ruling Silver - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Kasayı vento seçin. @efebatiin
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.526 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 kxy dedi: Ruling Silver - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda 4060 Ti almak biraz koyuyor konu sahibi neden AMD istemiyor?
kxy dedi: Ruling Silver - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda 4060 Ti almak biraz koyuyor konu sahibi neden AMD istemiyor?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.387 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 efebatiin dedi: Bu fiyatlarda 4060 Ti almak biraz koyuyor konu sahibi neden AMD istemiyor? Genişletmek için tıkla... Render icinde kullanacakmis hocam. AMD'ninde render konusunda fazlaca geride oldugu bir gercek maalesef. Bende AMD taraftariyim normalde .
efebatiin dedi: Bu fiyatlarda 4060 Ti almak biraz koyuyor konu sahibi neden AMD istemiyor? Genişletmek için tıkla... Render icinde kullanacakmis hocam. AMD'ninde render konusunda fazlaca geride oldugu bir gercek maalesef. Bende AMD taraftariyim normalde .
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.526 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #6 kxy dedi: Render icinde kullanacakmis hocam. AMD'ninde render konusunda fazlaca geride oldugu bir gercek maalesef. Bende AMD taraftariyim normalde . Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamıştım şimdi fark ettim o zaman alınabilir bence.
kxy dedi: Render icinde kullanacakmis hocam. AMD'ninde render konusunda fazlaca geride oldugu bir gercek maalesef. Bende AMD taraftariyim normalde . Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamıştım şimdi fark ettim o zaman alınabilir bence.
Cael Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #7 efebatiin dedi: Konuyu okumamıştım şimdi fark ettim o zaman alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Eğer render atmamı engelleyecek bir sorun olmuyorsa bende amd almak isterim renderın 5-10 dk daha fazla sürmesi çokta umrumda olmaz
efebatiin dedi: Konuyu okumamıştım şimdi fark ettim o zaman alınabilir bence. Genişletmek için tıkla... Eğer render atmamı engelleyecek bir sorun olmuyorsa bende amd almak isterim renderın 5-10 dk daha fazla sürmesi çokta umrumda olmaz