panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Kasa toplamak istiyoruz. Ekran kartı NVIDIA olacak. Hazır sistem olmayacak oyun oynayacağız.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 3 Ağustos 2024 #2 Neden hazır sistem olmayacak?
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 3 Ağustos 2024 #3 panda26 dedi: Kasa toplamak istiyoruz. Ekran kartı NVIDIA olacak. Hazır sistem olmayacak oyun oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem olmayacak? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ryu-ryzen-5-7600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-ghost-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396?utm_source=rtx4070sgainward&utm_medium=rtx4070sgainward&utm_campaign=rtx4070sgainward Kalan bütçeye de Burst alın soğutucu olarak.
panda26 dedi: Kasa toplamak istiyoruz. Ekran kartı NVIDIA olacak. Hazır sistem olmayacak oyun oynayacağız. Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem olmayacak? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ryu-ryzen-5-7600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-ghost-12gb-rtx4070-super-oyun-bilgisayari-p-51396?utm_source=rtx4070sgainward&utm_medium=rtx4070sgainward&utm_campaign=rtx4070sgainward Kalan bütçeye de Burst alın soğutucu olarak.
panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Sistem arkadaşıma toplacağız bir tanıdıktan alacağız ekran kartı işlemci vesaire o yüzden hazır alamıyoruz maalesef. Bende dedim hazır daha avantajlı diye ama ailesi illa tanıdık bilgisayarcıdan toplamak istiyor yapacak bir şey yok...
Sistem arkadaşıma toplacağız bir tanıdıktan alacağız ekran kartı işlemci vesaire o yüzden hazır alamıyoruz maalesef. Bende dedim hazır daha avantajlı diye ama ailesi illa tanıdık bilgisayarcıdan toplamak istiyor yapacak bir şey yok...
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 3 Ağustos 2024 #5 panda26 dedi: Sistem arkadaşıma toplacağız bir tanıdıktan alacağız ekran kartı işlemci vesaire o yüzden hazır alamıyoruz maalesef. Bende dedim hazır daha avantajlı diye ama ailesi illa tanıdık bilgisayarcıdan toplamak istiyor yapacak bir şey yok... Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarla bizzat uğraşmam gerekti maalesef. Stresli bir iş. İkna edilemezler mi?
panda26 dedi: Sistem arkadaşıma toplacağız bir tanıdıktan alacağız ekran kartı işlemci vesaire o yüzden hazır alamıyoruz maalesef. Bende dedim hazır daha avantajlı diye ama ailesi illa tanıdık bilgisayarcıdan toplamak istiyor yapacak bir şey yok... Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarla bizzat uğraşmam gerekti maalesef. Stresli bir iş. İkna edilemezler mi?
panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 picl zhmey dedi: Bilgisayarcılarla bizzat uğraşmam gerekti maalesef. Stresli bir iş. İkna edilemezler mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın babasını aradım bayağı bir konustum bakarız dedi para bekliyormuş hazır sistem de olur artık.
picl zhmey dedi: Bilgisayarcılarla bizzat uğraşmam gerekti maalesef. Stresli bir iş. İkna edilemezler mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın babasını aradım bayağı bir konustum bakarız dedi para bekliyormuş hazır sistem de olur artık.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 3 Ağustos 2024 #7 panda26 dedi: Arkadaşın babasını aradım bayağı bir konustum bakarız dedi para bekliyormuş hazır sistem de olur artık. Genişletmek için tıkla... Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya Burst alın.
panda26 dedi: Arkadaşın babasını aradım bayağı bir konustum bakarız dedi para bekliyormuş hazır sistem de olur artık. Genişletmek için tıkla... Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya Burst alın.
panda26 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 picl zhmey dedi: Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya Burst alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır para denkleşsin hallederiz inşallah.
picl zhmey dedi: Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya Burst alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır para denkleşsin hallederiz inşallah.
EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #9 picl zhmey dedi: Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya burst alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 bin TL bütçem var. Önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var mı acaba? 1TB depolama olursa bir de çok iyi olur.
picl zhmey dedi: Attığım sistem iyi olur. Kalan paraya burst alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 bin TL bütçem var. Önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var mı acaba? 1TB depolama olursa bir de çok iyi olur.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 3 Ağustos 2024 #10 EXrowi dedi: Hocam 30 bin TL bütçem var. Önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var mı acaba? 1TB depolama olursa bir de çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açman daha iyi olur.
EXrowi dedi: Hocam 30 bin TL bütçem var. Önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var mı acaba? 1TB depolama olursa bir de çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açman daha iyi olur.