30-40 bin TL 3D yazıcı önerisi

Mevcut olarak ender 3 V2 sahibiyim ama sürekli tabla ayarı yapmak, sürekli bir sorundur, baskı hatalarıdır ve yavaşlığı vs. beni yormaya başladı. Ayrıyeten fırçasız motor prototipi yapacağım ve kusursuz detaylı baskı almam lazım. Kullanılabilecek filamentlerden dolayı kapalı bir yazıcı istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 30-40 arası ama bu daha çok işine yarar veya gerçekten fiyatını hakkediyor dediğiniz bir model varsa daha da çıkabilirim.

Mevcut olarak ender 3 V2 sahibiyim ama sürekli tabla ayarı yapmak, sürekli bir sorundur, baskı hatalarıdır ve yavaşlığı vs. beni yormaya başladı. Ayrıyeten fırçasız motor prototipi yapacağım ve kusursuz detaylı baskı almam lazım. Kullanılabilecek filamentlerden dolayı kapalı bir yazıcı istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe 30-40 arası ama bu daha çok işine yarar veya gerçekten fiyatını hakkediyor dediğiniz bir model varsa daha da çıkabilirim.

Bulabilirsen Bambu Lab X1 Carbon bul derim. Ama bulamazsan Bambu Lab p1s / combo(renkli baskı istiyorsan). Bu arada aşırı minik detaylar önemliyse sla yazıcılarada bakmanı tavsiye ederim. Buradan bakabilirsin:

Son düzenleme:
Açıkçası sla yazıcı işimi görür mü bilmiyorum ama ona da önerebileceğiniz modeller var mı?

Bütçenize göre ELEGOO Saturn 4 Ultra 12k/16k ve ELEGOO Mercury Plus 3.0 öneririm. Bu arada balkon gibi bir açık yerin olması şart gibi bir şey. Yoksa gerçekten çok koku yapıyor. Veya havalandırma sistemi yapmanız lazım. Bunun dışındada pis bir iş. Bunlara göre alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı